Gebouwd op MLA-platform
Range Rover PHEV bertrapt

Range Rover PHEV bertrapt

elektrische Range Rover PHEV bertrapt
dinsdag 23 maart 2021 18:12:26

We hebben enkele nieuwe foto's van de volgende generatie Range Rover. Dit keer zagen we de plug-in hybride versie die wordt weggegeven door de ronde gele stickers op de voor- en achterruit. We kunnen ook zien dat de striptease is begonnen met iets minder camouflage op dit prototype. Voor het eerst is de grille zichtbaar en lijkt het alsof er op sommige delen van de auto minder bekleding zit. 

Maar om eerlijk te zijn hadden we inmiddels een grotere camouflagedaling verwacht. De nieuwe Range Rover zal het nieuwe MLA-platform gebruiken dat debuteert met de volledig elektrische Jaguar XJ. Met dit nieuwe platform kunnen verbrandingsmotoren, hybride en volledig elektrische versies op dezelfde assemblagelijn worden gebouwd. Verwacht dat een mild-hybride standaard is met de plug-in hybride als optie.

 

De inline zes zullen hoogstwaarschijnlijk worden overgedragen, maar we zouden ook een door BMW afkomstige V8-motor onder die motorkap kunnen zien, tenzij JLR besluit om door te gaan met de oude 5.0 liter V8 van het huidige model. Het ontwerp zal naar verwachting een mix zijn van de Velar en een evolutie van de huidige Range Rover, maar voorlopig verbergt de camouflage het heel goed.

 

De nieuwe Range Rover zal naar verwachting in twee versies komen, zowel als normale wielbasis als als LWB-versie wanneer hij eind 2021 of begin 2022 op de markt komt. Zoals u zich wellicht herinnert, hebben we beide versies al tijdens het testen bespioneerd. Eerdere foto's van ons onthulden ook veel van het dashboard met een digitaal instrumentenpaneel.

 

Ongeveer een jaar na het debuut van de Range Rover konden we ook verwachten dat de Range Rover Sport bij de dealers zou verschijnen.


Range Rover PHEV bertrapt
Range Rover PHEV bertrapt
Range Rover PHEV bertrapt
Range Rover PHEV bertrapt
Range Rover PHEV bertrapt
Range Rover PHEV bertrapt
Range Rover PHEV bertrapt
Range Rover PHEV bertrapt
Range Rover PHEV bertrapt
Range Rover PHEV bertrapt
Range Rover PHEV bertrapt
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Landrover

Land Rover autonieuws

De Land Rover is op de Amerikaanse Willy's Jeep na het oudste terreinwagenmerk ter wereld. De wagen ontleent zijn naam aan de verwachting dat hij veel op het land gebruikt zou worden. Zo droeg de eerste brochure die werd uitgegeven nog voordat de auto in productie was de titel "The Land Rover for the farmer, the countryman and general industrial use".
Meer Landrover nieuws
Range Rover Sport SVR begint testfase

Range Rover PHEV model 2022 betrapt

Range Rover Sport model 2023 betrapt

Spyshots Range Rover Evoque LWB

Interieur spyshots Range Rover

Land Rover Defender 90 met V8 gespot

Nieuwe Range Rover betrapt tijdens test

Spyshots Landrover Discovery FaceliftAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com