M-Sport pakket iX3 LCI facelift
Prototype bijgewerkte iX3 betrapt

Prototype bijgewerkte iX3 betrapt

elektrische Prototype bijgewerkte iX3 betrapt
maandag 07 december 2020 18:15:53

De "nieuwe" volledig elektrische BMW iX3 is eigenlijk net op de markt, journalisten testen hem nog steeds en wat vinden we verstopt in een BMW-fabriek? Een prototype voor een bijgewerkte iX3! We hebben dit prototype een beetje vroeg gezien, denk ik (als je het BMW vraagt) en zoals we kunnen zien volgt het de veranderingen van de al gespotte BMW X3 en X3 M met zijn slanker ogende koplampen en nieuwe achterlichten. Het rooster is helemaal niet bedekt, wat aangeeft dat het waarschijnlijk onaangeroerd zal blijven

We kunnen ook een volledig afgedekte voor- en achterbumper zien maar dit kan er ook op duiden dat er een M-Sport pakket komt voor de BMW iX3 LCI / facelift. Dus je vraagt ​​je waarschijnlijk af waarom we denken dat er een M-Sport-pakket komt? Kijk naar de zijkant en je ziet de verschillende luchtuitlaten op de voorspatborden. En bovenop die nieuwe luchtuitlaat kun je zien wat eruitziet als een overdekte M.

 

We weten dat er ook enkele interieurwijzigingen voor de X3 zullen zijn en hoogstwaarschijnlijk zullen ze ook worden overgedragen naar de iX3. Voorlopig hebben we geen enkele aanwijzing of het vermogen en bereik ook zullen veranderen of worden bijgewerkt, maar dat kan heel goed zo zijn. Verwacht een debuut eind 2021 of begin 2022 voor de bijgewerkte iX3.


Prototype bijgewerkte iX3 betrapt
Prototype bijgewerkte iX3 betrapt
Prototype bijgewerkte iX3 betrapt
Prototype bijgewerkte iX3 betrapt
Prototype bijgewerkte iX3 betrapt
Prototype bijgewerkte iX3 betrapt
Prototype bijgewerkte iX3 betrapt
Prototype bijgewerkte iX3 betrapt
Prototype bijgewerkte iX3 betrapt
Prototype bijgewerkte iX3 betrapt
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
BMW

BMW autonieuws

Bayerische Motoren Werke werd in oktober 1913 door Karl Friedrich Rapp gesticht als vliegtuigmotorfabriek onder de naam Rapp Motorenwerke. Als locatie werd het Milbertshofendistrict in M?nchen gekozen vlakbij de Gustav Otto Flugmaschinenfabrik, een Duitse vliegtuigenfabriek van Gustav Otto en voorloper van de Bayerische Flugzeug Werke.
Meer BMW nieuws
BMW M5 Touring komt met zevende generatie

De allereerste BMW iX1

Dikke BMW M8 CSL in de maak!

Laatste spionage BMW X5 M facelift

Gesplitste koplampen voor de vernieuwde BMW X7

BMW 5 Serie model 2024

BMW M2 spionage beelden

Eerste beelden BMW 5 Series G60Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2023 Contact: Autoliefhebber.com