Pre-productie gezien Porsche Boxster cabriolet

Pre-productie gezien Porsche Boxster cabriolet

IAA autoshow frankfurt 2015
dinsdag 04 augustus 2015 20:24:25

Dit is een topspot van een Porsche Boxster met open dak. De Boxster is een compleet camouflage vrije pre-productie model.

Rond en in de Duitse stad Stuttgart werd deze Porsche Boxster facelift gezien door een carspotter. De Porsche wordt hier betrapt vlakbij het museum en de fabriek van Porsche. Goh! Toevallig.

 

Deze wagen heeft alleen nog een beetje transport bescherming en wat folie op de lampen units maar voor de rest is hij compleet naakt. De voorbumper heeft een nieuw uiterlijk met nieuwe luchtinlaat, ook de combinatie van LED/DRL indicatoren zijn nieuw. Aan de achterzijde zitten er vernieuwde koplampen in een nieuwe achterbumper.

 

Ook het interieur is wat aangepast zoals een nieuw infotainment systeem met groter touchscreen en nieuw stuurwiel. Wij verwachten deze 2017 model Porsche Boxster cabriolet op de IAA Frankfurt Auto volgende maand.


Pre-productie gezien Porsche Boxster cabriolet
Pre-productie gezien Porsche Boxster cabriolet
Pre-productie gezien Porsche Boxster cabriolet
Pre-productie gezien Porsche Boxster cabriolet
Pre-productie gezien Porsche Boxster cabriolet
Pre-productie gezien Porsche Boxster cabriolet
Pre-productie gezien Porsche Boxster cabriolet
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Auto: Porsche Boxster cabriolet
Gespot in: Duitsland
Op beurs: IAA Autosalon Frankfurt 2015
Automerk: Porsche
Automodel: Boxster
Uitvoering: Cabriolet
Modeljaar: 2016/2017
Porsche

Porsche autonieuws

Porsche (Porsche Automobil Holding SE) is een Duits fabrikant van sportauto's, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart.
Meer Porsche nieuws
Spyshots Porsche Cayman GT4 RS

Nieuwe Porsche 911 GT3 en GT4 RS bespioneerd

Porsche Taycan Cross Turismo volledig camouflagevrij

Porsche 911 / 992 Turbo met rare spoiler

Mysterieuze prototype Porsche 911

Elektrische Porsche Macan bespioneerd

Porsche GT3 RS mag de ring op

Spionagebeelden Porsche Taycan Cross TurismoAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com