wielen met centrale vergrendeling
Porsche Sport Classic comeback?

Porsche Sport Classic comeback?

vrijdag 23 april 2021 21:11:02

We hebben vandaag op de Nürburgring een mogelijke kandidaat voor een nieuwe Sport Classic bespioneerd, zoals onze foto's laten zien. Vooraan beginnen met een voorbumper die recht uit de 992 turbo S lijkt te komen. We kunnen ook het dubbele bolletjesdak zien en natuurlijk de ducktail. 

Houd er rekening mee dat we al eerder 992 turbo-prototypes met de ducktail hebben gezien, maar dit is duidelijk geen turbo omdat de luchtinlaten in de achterspatborden ontbreken. Die prototypes van de 911-turbo's hadden ook geen dubbel bubbeldak.

 

Terug naar dit prototype kunnen we ook zien dat wielen met centrale vergrendeling zijn gemonteerd en dat de achterbumper ook rechtstreeks van de turbo's lijkt te zijn gehaald (Sport Design). Voorlopig hebben we geen informatie over het vermogen, maar als dit echt een Sport Classic zou zijn, zou het een gok kunnen zijn dat het de motor en het vermogen van de komende GTS zal delen. Verwacht een beperkte productie als het tijd is voor een debuut later dit jaar of begin volgend jaar.


Porsche Sport Classic comeback?
Porsche Sport Classic comeback?
Porsche Sport Classic comeback?
Porsche Sport Classic comeback?
Porsche Sport Classic comeback?
Porsche Sport Classic comeback?
Porsche Sport Classic comeback?
Porsche Sport Classic comeback?
Porsche Sport Classic comeback?
Porsche Sport Classic comeback?
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Porsche

Porsche autonieuws

Porsche (Porsche Automobil Holding SE) is een Duits fabrikant van sportauto's, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart.
Meer Porsche nieuws
Spyshots Porsche 911 hybrid

Meer details Porsche 911 Sport Classic

Porsche 911 Safari opnieuw gespot

Interieur spyshots Elektrische Porsche Macan

Porsche Cayenne Facelift spyshots

Porsche Cayman met vreemde body

Voila. Porsche Cayenne Coupe facelift

Porsche 718 Boxster Spyder 4 CylinderAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com