volgende generatie Cayman
Porsche Cayman met vreemde body

Porsche Cayman met vreemde body

vrijdag 28 mei 2021 18:19:20

We zagen deze ultrabrede muilezel op basis van Porsche Cayman een rondje maken op de Nürburgring, wat ons nieuwsgierig maakte naar wat Porsche in de plannen heeft. Het zou natuurlijk een muilezel kunnen zijn voor de volgende generatie Cayman, maar zal het dan weer zoveel breder worden en met zo'n veel breder spoor? Of is het de eerste ezel voor de geruchtmakende sportwagen met middenmotor die boven de 911 Turbo S komt te zitten? Dus wat kunnen we dan zien? 

We zien een zwarte Porsche Cayman met brede wielkasten op alle vier de hoeken. De spatborden zijn gevuld met schuim, net zoals Porsche gewoonlijk doet wanneer ze enkele van de eerste chassistests uitvoeren om te zien hoeveel de ophanging werkt en de banden bewegen. We zien de Porsche typische grote remmen maar geen keramische remmen/schijven die je zou kunnen vermoeden op een supercar met middenmotor.

 

Is het een muilezel voor de elektrische Cayman/Boxster die naar verluidt in de maak is? En zo ja, is het het PBM-platform dat het zo breed maakt? En voor nu kunnen we je niet eens vertellen of dit een elektrische testmuilezel zou kunnen zijn, aangezien een Lamborghini Huracan STO tegelijkertijd al het lawaai maakte, maar er zijn in ieder geval geen waarschuwingsstickers die normaal gesproken nodig zijn voor elektrische testvoertuigen. Dus ik denk dat we allemaal moeten afwachten wat Porsche voor ons aan het koken is en natuurlijk zullen we je op de hoogte houden als we het prototype opnieuw kunnen spotten om er zeker van te zijn of het een elektrisch prototype is of dat het wordt aangedreven door een verbrandingsmotor.


Porsche Cayman met vreemde body
Porsche Cayman met vreemde body
Porsche Cayman met vreemde body
Porsche Cayman met vreemde body
Porsche Cayman met vreemde body
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Porsche

Porsche autonieuws

Porsche (Porsche Automobil Holding SE) is een Duits fabrikant van sportauto's, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart.
Meer Porsche nieuws
Porsche Taycan door tuner Jager

Spyshots Porsche 911 hybrid

Meer details Porsche 911 Sport Classic

Porsche 911 Safari opnieuw gespot

Interieur spyshots Elektrische Porsche Macan

Porsche Cayenne Facelift spyshots

Voila. Porsche Cayenne Coupe facelift

Porsche 718 Boxster Spyder 4 CylinderAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2024 Contact: Autoliefhebber.com