debuut in maart 2021
Porsche Cayman GT4 RS sneeuwpret

Porsche Cayman GT4 RS sneeuwpret

dinsdag 26 januari 2021 14:00:03

Hier zijn onze nieuwste spionagefoto's van de Cayman GT4 RS tijdens wintertests. Het debuut zal hoogstwaarschijnlijk tot de zomer moeten wachten, aangezien we hoorden dat de 911 GT3 als eerste debuteert. Volgens onze laatste informatie staat de 911 GT3 gepland voor een debuut in maart.

Nieuwe details laten zien dat de GT4 RS zijn debuut nadert! We hebben een aantal nieuwe foto's van de Porsche Cayman GT4 RS tijdens tests op en rond de Nürburgring. Hierbij ook deel 2 van deze spyshots sessie. En zoals we kunnen zien, zijn er nu enkele nieuwe details zichtbaar die we niet hebben gezien bij eerdere prototypes. Ten eerste kunnen we zien dat de grote vleugel in zwanenhalsstijl die we eerder verborgen in zware camouflage zagen, nu meer pronkt en ook veel lijkt op die van de 992 GT3. De centerlock-wielen die we eerder hebben gezien op de foto's die we tijdens het wintertestseizoen hebben gemaakt, zijn dus niet echt nieuw. Dat geldt ook voor de NACA-kanalen in de voorkap. Ze waren er al bij de allereerste waarneming in september 2019.

 

Geheim achter voorspatborden
Ander nieuws kunnen we zien op de voorspatborden. Camouflage op de spatborden suggereert dat er luchtuitlaten in 911 Gt3 RS-stijl verborgen kunnen zijn onder de camouflage. De buitenste randen van de voorbumper zijn bedekt met camouflage, evenals het gebied tussen het voorwiel en de deur. Voor ons lijkt dat alsof de voorspatborden iets breder zijn dan op de standaard GT4. De achterste zijruit was al vervangen door een zwart gemaakt vlak gebied met enkele koelopeningen op de eerdere prototypes, maar bij dit meer productierijpere prototype heeft de extra luchtinlaat nu de vorm van een schep waardoor er meer koele lucht in de motorruimte kan komen .

 

Nieuwe motor
Over de motorruimte gesproken, waarschijnlijk gevuld met een krachtigere versie van die nieuwe 4,0-liter flat-six zoals die in de GT4 en Spyder te vinden is. Verwacht ongeveer 450 pk in de GT4 RS, zelfs als sommige geruchten suggereren dat het aantal dichter bij de 500 paarden ligt.


Porsche Cayman GT4 RS sneeuwpret
Porsche Cayman GT4 RS sneeuwpret
Porsche Cayman GT4 RS sneeuwpret
Porsche Cayman GT4 RS sneeuwpret
Porsche Cayman GT4 RS sneeuwpret
Porsche Cayman GT4 RS sneeuwpret
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Porsche

Porsche autonieuws

Porsche (Porsche Automobil Holding SE) is een Duits fabrikant van sportauto's, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart.
Meer Porsche nieuws
Porsche Taycan door tuner Jager

Spyshots Porsche 911 hybrid

Meer details Porsche 911 Sport Classic

Porsche 911 Safari opnieuw gespot

Interieur spyshots Elektrische Porsche Macan

Porsche Cayenne Facelift spyshots

Porsche Cayman met vreemde body

Voila. Porsche Cayenne Coupe faceliftAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2023 Contact: Autoliefhebber.com