Porsche Cayenne Facelift betrapt in de sneeuw

Porsche Cayenne Facelift betrapt in de sneeuw

donderdag 02 januari 2014 11:26:22

We weten al geruime tijd dat de nieuwe Porsche Cayenne eraan komt maar wanneer? Wij denken eind 2014. De nieuwste foto's komen vanuit het sneeuwrijke Zweden en daar is Porsche druk met het testen van de nieuwe Cayenne. Voila! Zonder grote lappen afdekfolie is deze Porsche Cayenne 2015 gezien. Er zijn best wat veranderingen ten opzichte van het huidige model zoals nieuwe voorbumper met andere koplampen, achterlampen in 3D style zoals de Porsche Macan ook had. De knipperlichten aan zijkanten zijn nu geintegreerd in de zijspiegels. Uiteraard komen er ook veranderingen aan het interieur. 

Net zoals de Panamera komt de Cayenne zeker met een Hybride versie. De concurrentie van de Cayenne, de BMW X5 en de Mercedes ML, hebben allebei een facelift ondergaan om de Porsche kopers te lokken. We moeten wachten tot eind 2014 en misschien wel begin 2015 voordat de Porsche Cayenne bij de dealer staat.


Porsche Cayenne Facelift betrapt in de sneeuw
Porsche Cayenne Facelift betrapt in de sneeuw
Porsche Cayenne Facelift betrapt in de sneeuw
Porsche Cayenne Facelift betrapt in de sneeuw
Porsche Cayenne Facelift betrapt in de sneeuw
Porsche Cayenne Facelift betrapt in de sneeuw
Porsche Cayenne Facelift betrapt in de sneeuw
Porsche Cayenne Facelift betrapt in de sneeuw
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Porsche

Porsche autonieuws

Porsche (Porsche Automobil Holding SE) is een Duits fabrikant van sportauto's, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart.
Meer Porsche nieuws
Spyshots Porsche 911 hybrid

Meer details Porsche 911 Sport Classic

Porsche 911 Safari opnieuw gespot

Interieur spyshots Elektrische Porsche Macan

Porsche Cayenne Facelift spyshots

Porsche Cayman met vreemde body

Voila. Porsche Cayenne Coupe facelift

Porsche 718 Boxster Spyder 4 CylinderAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com