Spannend tijden voor Porsche liefhebbers
Porsche 911 Safari testmule naar buiten

Porsche 911 Safari testmule naar buiten

donderdag 28 januari 2021 18:45:11

Gaf Porsche het 911 "Safari" -project groen licht? Nou, zo lijkt het als we naar deze 911-testmuilezel kijken met vastgezette spatbordverbreders en een verhoogde ophanging.

Gesprekken over een 911 "Safari" kwamen weer tot leven nadat een 911 met verhoogde ophanging en piepschuim in de wielkasten werd gezien tijdens de testweken op de Nürburgring in oktober 2020 en met verschillende Porsche-tuners over de hele wereld die de 911 op basis van - wegmachines was het slechts een kwestie van tijd voordat Porsche er zelf kwam. Zoals eerder vermeld kunnen we zien dat dit prototype op wielkasten is geplakt zowel aan de voor- als achterspatborden, de vering is verhoogd en ziet de onderkant van de voorbumper er niet anders uit? Waarschijnlijk om in dat geval meer bodemvrijheid mogelijk te maken.

 

Veel onduidelijkheden
Mocht de 911 "Safari" tot leven komen, dan vermoeden we dat de 911 4S de basis zou zijn met zijn vierwielaandrijving en voldoende vermogen. Verwacht ook dat de productieklare 911 "Safari" enkele banden heeft met een hoger profiel en opnieuw ontworpen bumpers om het een beetje meer een offroad-look te geven. Bedenk dat Porsche eigenlijk een concept heeft gemaakt voor een 911 "Safari" op basis van de 991-generatie, een concept dat pas onlangs voor het publiek verscheen, dus hebben ze al een tijdje aan deze versie gedacht. Maar als de "Safari", of hoe ze het ook zullen noemen, in productie komt, zal het dan slechts een beperkt model zijn? Of bouwen ze er zoveel als de klanten willen bestellen? Veel vragen op dit moment, maar we zullen je blijven updaten met nieuwe foto's naarmate de ontwikkeling doorgaat en misschien komt zelfs Porsche uit en vertelt ons officieel wat ze van plan zijn.

 

Update
Een kleine update over de Porsche 911 Safari-foto's. Merk ook op dat de achterbumper al het nieuwe ontwerp heeft dat wordt verwacht voor de Safari. De kentekenplaat is iets naar boven verschoven en het gebied waar de plaat meestal zit heeft een opening. De uitlaatpijpen zijn ook iets meer naar het midden verplaatst.


Porsche 911 Safari testmule naar buiten
Porsche 911 Safari testmule naar buiten
Porsche 911 Safari testmule naar buiten
Porsche 911 Safari testmule naar buiten
Porsche 911 Safari testmule naar buiten
Porsche 911 Safari testmule naar buiten
Porsche 911 Safari testmule naar buiten
Porsche 911 Safari testmule naar buiten
Porsche 911 Safari testmule naar buiten
Porsche 911 Safari testmule naar buiten
1 reactie
Reacties
Jermain
Wat is dit voor een rare Porsche zeg. Een 911 Safari? Meen je dat serieus. Een soort XC70 onder de Volvo's en Skoda Octavia Scout onder de Vw liefhebbers. Maar is het puur een verhoogde Porsche 911 of komen er nog meer duidelijke kenmerken naar voren die hem uniek maken? Wat een Jungle bij Porsche
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Auto: Porsche 911 Safari
Automerk: Porsche
Automodel: 911
Uitvoering: 911 Safari
Modeljaar: 2022
Porsche

Porsche autonieuws

Porsche (Porsche Automobil Holding SE) is een Duits fabrikant van sportauto's, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart.
Meer Porsche nieuws
Porsche 911 Safari opnieuw gespot

Interieur spyshots Elektrische Porsche Macan

Porsche Cayenne Facelift spyshots

Porsche Cayman met vreemde body

Voila. Porsche Cayenne Coupe facelift

Porsche 718 Boxster Spyder 4 Cylinder

Porsche Sport Classic comeback?

Spyshots prototype Porsche Cayenne FaceliftAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com