Ophanging die wij niet kennen
Porsche 911 Safari opnieuw gespot

Porsche 911 Safari opnieuw gespot

zaterdag 24 juli 2021 16:06:32

We hebben enkele nieuwe foto's waarop het prototype van de Porsche 911 Safari opnieuw te zien is tijdens het testen op de Nürburgring. En deze keer lijkt het er zeker op dat hij hoger rijdt dan ooit tevoren. De verhoogde ophanging is duidelijk een weggevertje voor het Safari-project. Gesprekken over een 911 "Safari" kwamen weer tot leven nadat een 911 met verhoogde ophanging en piepschuim in de wielkasten werd gezien tijdens de testweken op de Nürburgring in oktober 2020 en met verschillende Porsche-tuners over de hele wereld die pronkten met 911 op basis van -wegmachines was het een kwestie van tijd voordat Porsche er zelf zou komen.

Zoals eerder vermeld kunnen we zien dat dit prototype zowel aan de voor- als achterspatborden wielkasten heeft geplakt, de vering is verhoogd en ziet het onderste deel van de voorbumper er niet anders uit? Hoogstwaarschijnlijk om in dat geval meer bodemvrijheid toe te laten.

 

Mocht de 911 "Safari" tot leven komen, dan denken we dat de 911 4S de basis zou zijn met zijn vierwielaandrijving en voldoende vermogen. Verwacht ook dat de productieklare 911 "Safari" banden met een hoger profiel en opnieuw ontworpen bumpers zal hebben om hem een ​​beetje meer een offroad-look te geven. Vergeet niet dat Porsche eigenlijk een concept voor een 911 "Safari" heeft gemaakt op basis van de 991-generatie, een concept dat onlangs voor het publiek is verschenen, dus ze denken al een tijdje aan deze versie.

 

Maar als de "Safari" of hoe ze het ook zullen noemen, in productie gaat, zal het dan slechts een beperkt model zijn? Of gaan ze er zoveel bouwen als de klanten willen bestellen? Veel vragen op dit moment, maar we zullen je blijven updaten met nieuwe foto's terwijl de ontwikkeling doorgaat en misschien zal zelfs Porsche naar buiten komen en ons officieel vertellen wat ze van plan zijn.


Porsche 911 Safari opnieuw gespot
Porsche 911 Safari opnieuw gespot
Porsche 911 Safari opnieuw gespot
Porsche 911 Safari opnieuw gespot
Porsche 911 Safari opnieuw gespot
Porsche 911 Safari opnieuw gespot
Porsche 911 Safari opnieuw gespot
1 reactie
Reacties
Dragon
Ben een groot Porsche fan maar kan mij niet voorstellen dat er een soort Porsche Cross Country model uitkomt. Maar ik zie nu al de 2e set spyshots voorbij komen dus begin serieus nieuwsgierig te worden. Jullie website is supergaaf voor de echte carspotters. Geen stomme McLaren in Monaco's maar echt spashots wat er de komende jaren gaat komen in de autowereld
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Porsche

Porsche autonieuws

Porsche (Porsche Automobil Holding SE) is een Duits fabrikant van sportauto's, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart.
Meer Porsche nieuws
Porsche Taycan door tuner Jager

Spyshots Porsche 911 hybrid

Meer details Porsche 911 Sport Classic

Interieur spyshots Elektrische Porsche Macan

Porsche Cayenne Facelift spyshots

Porsche Cayman met vreemde body

Voila. Porsche Cayenne Coupe facelift

Porsche 718 Boxster Spyder 4 CylinderAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2024 Contact: Autoliefhebber.com