Back to basic
Porsche 718 Boxster Spyder 4 Cylinder

Porsche 718 Boxster Spyder 4 Cylinder

dinsdag 27 april 2021 20:11:00

Vandaag onthulde Porsche in Shanghai een 718 Spyder met een 4-cilindermotor. Het is de 2.0 viercilinder turbomotor die zo'n 300 pk levert. En vandaag zagen we ook een 718 Spyder met een viercilindermotor testen op de Nürburgring, zoals we op deze foto's kunnen zien. Net als de versie die in Shanghai werd onthuld, heeft de Spyder-test op de Nürburgring het uiterlijk van de reguliere 718 Boxster en de niet agressievere uitstraling van de 718 Spyder zoals we die kennen met de 4,0 liter zescilindermotor. 

Je ziet de veranderingen bijvoorbeeld aan de bumpers en uitlaat. De belangrijkste vraag is echter of de testautotests op de Nürburgring een aanwijzing zijn dat Porsche de viercilinderversie van de Spyder op meer markten dan de Chinezen gaat aanbieden. Eigenlijk doet dit me denken aan de oude 356 Speedster die arriveerde als een eenvoudigere versie van de 356 Convertible om goedkoper te zijn.

 

We kunnen alleen maar hopen en dromen dat Porsche hier dezelfde weg inslaat met deze viercilinderversie van de Spyder. De kleinere motor, de basic look, de vering van de reguliere 718 modellen en de makkelijke (en goedkopere) dakoplossing zouden een perfect recept zijn voor een succes. En een geweldige manier om te beginnen met het verkopen van deze viercilindermotoren die blijkbaar niet zo goed verkopen.

 

Laten we hopen dat dit niet alleen een kwestie van "China" is en dat Porsche met deze versie van de Spyder teruggaat naar de basis.


Porsche 718 Boxster Spyder 4 Cylinder
Porsche 718 Boxster Spyder 4 Cylinder
Porsche 718 Boxster Spyder 4 Cylinder
Porsche 718 Boxster Spyder 4 Cylinder
Porsche 718 Boxster Spyder 4 Cylinder
Porsche 718 Boxster Spyder 4 Cylinder
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Porsche

Porsche autonieuws

Porsche (Porsche Automobil Holding SE) is een Duits fabrikant van sportauto's, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart.
Meer Porsche nieuws
Spyshots Porsche 911 hybrid

Meer details Porsche 911 Sport Classic

Porsche 911 Safari opnieuw gespot

Interieur spyshots Elektrische Porsche Macan

Porsche Cayenne Facelift spyshots

Porsche Cayman met vreemde body

Voila. Porsche Cayenne Coupe facelift

Porsche Sport Classic comeback?Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com