Opel Astra GSi is in aantocht
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Opel Astra GSi is in aantocht

zaterdag 01 augustus 2015 12:36:33

De nieuwe Opel Astra wordt tijdens de Autosalon van Frankfurt IAA, 17 t/m 27 september 2015, live onthuld. Dit model is geen upgrade maar een nieuwe Opel Astra. De testrijders van Opel hebben de GSi versie van de Astra van stal gehaald en daar zijn wij getuige van.

De GSi Astra van Opel is het model wat tussen de normale Astra en de OPC versie ligt. Het vermogen van ongeveer 250 pk wordt een concurrent van de Ford Focus ST en de Volkswagen GTi. Een nieuwe versie van de OPC komt over 1.5 jaar op de markt.

Wat we nu zien op deze testversie zijn twee grote vierkant uitlaatpijpen en geven hem een krachtig geluid. Ook zien wij een groter dakspoiler. De remmen zijn dikke, rode remklauwen en als je achter de nep Buick-grill kijkt zie je delen van een rood logo! Onder de camouflage ligt ook een sportieve voorbumper met grotere luchthappers.

Opel Astra GSi is in aantocht
Opel Astra GSi is in aantocht
Opel Astra GSi is in aantocht
Opel Astra GSi is in aantocht
Opel Astra GSi is in aantocht
Opel Astra GSi is in aantocht
Opel Astra GSi is in aantocht
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Opel Astra GSi
Gespot in: Duitsland
Automerk: Opel
Automodel: Astra
Uitvoering: GSi
Modeljaar: 2017/2018

Opel
Opel is in 1862 opgericht in Rüsselsheim (Duitsland), waar ook het hoofdkantoor is gevestigd. Sinds augustus 2017 maakt Opel Automobile GmbH deel uit van het Franse Groupe PSA. Opel en zustermerk Vauxhall in Engeland verkopen voertuigen in meer dan vijftig landen en hebben meer dan 37.000 medewerkers in dienst, waarvan meer dan 19.000 in Duitsland. De automaker heeft tien productiefaciliteiten en één test- en ontwikkelingscentrum in zes landen in Europa. In 2017 verkocht Opel bijna 1,1 miljoen personenauto’s en lichte bedrijfswagens in Europa. Het in november 2017 gepresenteerde strategische toekomstplan PACE! is gericht op herstel van het financiële fundament, versterking van de duurzame concurrentiekracht en verdere groei van Opel, ook buiten Europa
Meer Opel nieuws
Opel legt laatste hand aan volledige nieuwe Corsa

Opel Combo Tour is er vanaf 28.327 euroAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI