Ook Alfa Romeo komt in 2016 met SUV

Ook Alfa Romeo komt in 2016 met SUV

donderdag 24 september 2015 19:13:33

Dit lijkt op de auto uit de speelfilm MadMax maar is in werkelijkheid de Mule voor de test van de nieuwe Alfa Romeo SUV. Een wat? Jazeker een SUV voor Alfa Romeo.

Omdat de Alfa Romeo Giulia nu officieel op de IAA de grote autowereld in is getrapt is het tijd voor nieuws. In het midden van 2016 gaat deze Alfa Romeo SUV er komen. De CEO Marchionne van Fiat Chrysler heeft aangegeven dat Alfa Romeo tot 2018 met maar liefst 8 nieuwe modellen gaat komen.

 

Geruchten zeggen dat het platform wordt gedeeld met de Giulia en heeft de afmetingen van de Audi Q5 en BMW X3. De SUV met interne code 949 gaat proberen zieltjes te winnen van het grote Audi en BMW publiek.


Ook Alfa Romeo komt in 2016 met SUV
Ook Alfa Romeo komt in 2016 met SUV
Ook Alfa Romeo komt in 2016 met SUV
Ook Alfa Romeo komt in 2016 met SUV
Ook Alfa Romeo komt in 2016 met SUV
Ook Alfa Romeo komt in 2016 met SUV
Ook Alfa Romeo komt in 2016 met SUV
Ook Alfa Romeo komt in 2016 met SUV

1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Auto: Alfa Romeo SUV
Gespot in: Italie
Automerk: Alfa Romeo
Uitvoering: SUV
Alfa Romeo

Alfa Romeo autonieuws

Het merk kent een grote groep liefhebbers die "Alfisten" worden genoemd. Volgens deze Alfisten symboliseert Alfa Romeo een aantal waarden die tot de verbeelding spreken: een sportief hart (cuore sportivo in het Italiaans), een fraai motorgeluid, karakter, elegante vormen en Italiaanse flair. Toch kampt Alfa Romeo sinds de Alfasud met het imago dat het auto's aflevert die minder betrouwbaar zouden zijn.
Meer Alfa Romeo nieuws
Alfa Romeo op autosalon met exclusiviteit

Alfa Romeo Stelvio First Edition is nu bestelbaarAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com