model voor 2022/2023
Onthullende foto's Mercedes AMG SL

Onthullende foto's Mercedes AMG SL

zondag 27 juni 2021 15:19:15

De nieuwe Mercedes AMG SL is uit voor een aantal van zijn laatste tests en besloot ons meer van zijn prachtige carrosserie te laten zien. Alleen gecamoufleerd aan de voor- en achterkant, deze foto's geven ons de beste look tot nu toe. De drie belangrijkste nieuwtjes over de aanstaande SL! 

Hij zal door AMG worden ontwikkeld om hem sportiever te maken, hij krijgt weer een stoffen dak en hij krijgt een kleine maar bruikbare achterbank. Nu AMG verantwoordelijk is voor de ontwikkeling zien we aan het uiterlijk van dit prototype al een veel sportievere look. AMG-baas Tobias Moers heeft onthuld dat de SL naast de volgende GT wordt ontwikkeld, waarbij beide modellen zullen rijden op wat intern bekend staat als de Modular Sports Architecture (MSA). Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook veel ontwikkelingsgeld.

 

Moers zei ook dat de nieuwe SL-Klasse "veel sportiever" zal zijn dan de huidige auto, eraan toevoegend dat hij een "perfect compromis zal hebben tussen rijdynamiek en comfort, omdat het nog steeds een soort cruiser is." Hij specificeerde verder dat de volgende generatie exclusief verkrijgbaar zal zijn als roadster. En zoals we weten, een roadster met een stoffen dak in plaats van die opklapbare hardtop zoals je die op de huidige versie ziet. Eerder kregen we ook al een eerste glimp van het dashboard/interieur te zien. Het grote scherm in het midden dat bekend is van de nieuwe S-Klasse zal ook zijn weg vinden naar de SL, maar hier geflankeerd door ronde luchtuitlaten aan elke kant. Het instrumentenpaneel zal natuurlijk digitaal zijn, maar lijkt in een meer klassieke behuizing te worden gemonteerd.

 

Het gerucht gaat dat motoropties een 435 pk inline zescilinder, een 522 pk twin-turbo V8 en de volgende generatie SL63, zoals hier op deze foto's te zien is, goed kunnen zijn voor minstens 612 pk. En een SL73 zou opnieuw kunnen verschijnen als een plug-in hybride met een op SL63 gebaseerde aandrijflijn gecombineerd met een 204 pk elektromotor die goed is voor een gecombineerde 800 pk en 738 ft/lbs koppel.

 

De nieuwe AMG GT zal het jaar daarop volgen als model voor 2022/2023.


Onthullende foto\'s Mercedes AMG SL
Onthullende foto\'s Mercedes AMG SL
Onthullende foto\'s Mercedes AMG SL
Onthullende foto\'s Mercedes AMG SL
Onthullende foto\'s Mercedes AMG SL
Onthullende foto\'s Mercedes AMG SL
Onthullende foto\'s Mercedes AMG SL
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Mercedes

Mercedes autonieuws

Mercedes-Benz, veelal afgekort tot Mercedes, is een automerk uit Duitsland, in 1926 ontstaan als gevolg van de fusie tussen het Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler en de firma Benz & Cie. van Carl Benz. Tegenwoordig is het het merk onderdeel van Daimler AG.
Meer Mercedes nieuws
Mercedes EQS SUV vlak voor debuut

Spy beelden Mercedes CKlasse All Terrain

Mercedes AMG Productie rijp

AMG-versie elektrische Mercedes EQS

Spyshots elektrische Mercedes EQE

Minder camouflage voor Mercedes EQ

De heetste C-klasse bespioneerd

AMG GT Black Series van OPUSAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com