Kleiner zijn dan de huidige
Nieuwe generatie Mini Cooper

Nieuwe generatie Mini Cooper

elektrische Nieuwe generatie Mini Cooper
zondag 21 maart 2021 09:55:22

We brachten de volgende generatie mini-cooper tijdens zijn eerste wintertestsessie in Zweden. Zoals we kunnen zien, is het prototype nog steeds onder zware camouflage met veel nep-onderdelen gemonteerd. De hoofdlampringen zijn nep net als de achterlichten en de luchtinlaat van de Cooper. De nieuwe Mini Cooper zal iets kleiner zijn dan de huidige, zelfs als het dat heel goed verbergt.

Zoals we kunnen zien op het stickers "Electric Test Vehicle", is dit de EV-versie die wordt getest die logisch is sinds Mini zich heeft toegewijd om alle elektriciteit tegen 2030 te gaan. De nieuwe Mini Cooper zal echter ook beschikbaar zijn met verbrandingsmotoren, dus benzinekoppen hoeven zich nog geen zorgen te maken. We kregen ook een kleine glimp van het interieur dat het grote gebogen streepje toont dat we kennen uit BMW. Als dat Dash ook zijn weg vindt in de productieversie, kan het enkele van de mini-fans van streek maken als u het mij vraagt. Van wat we hebben gehoord dat de nieuwe mini niet verschuldigd is tot 2023 zo veel kan veranderen tot dan.


Nieuwe generatie Mini Cooper
Nieuwe generatie Mini Cooper
Nieuwe generatie Mini Cooper
Nieuwe generatie Mini Cooper
Nieuwe generatie Mini Cooper
Nieuwe generatie Mini Cooper
Nieuwe generatie Mini Cooper
Nieuwe generatie Mini Cooper
Nieuwe generatie Mini Cooper
Nieuwe generatie Mini Cooper
Nieuwe generatie Mini Cooper
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Mini

Mini autonieuws

Mini is de naam van een bekende kleine auto die tussen 1959 en 2000 werd geproduceerd. Het was een revolutionaire en karaktervolle kleine auto die was ontworpen voor de British Motor Corporation (BMC) door Alec Issigonis (1906-1988) en gemaakt in Birmingham.
Meer Mini nieuws
MINI Cooper S Convertible Facelift betrapt

Designschetsen van volledig elektrische MINI

Mini Countryman Panamericana plug-in hybride

Cadeautips voor jonge MINI fans

Opfrisbeurt Mini 3-deurs, 5-deurs en Cabrio

Nieuwe zeventraps automaat met dubbele koppeling

Het nieuwe MINI logo

Mini John Cooper Works Countryman uit Born is klaarAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com