speciaal model voor het 50-jarig jubileum
Mule BMW M5 betrapt
Je bent hier » Home » Spyshots » Mule BMW M5 betrapt

Mule BMW M5 betrapt

zaterdag 15 mei 2021 19:35:15

We bespioneerden een vreemd uitziende BMW M5 waardoor we een beetje worstelden over wat het zou kunnen zijn. Zoals we kunnen zien, is de achterste spoorbreedte breder dan bij de reguliere M5, waardoor BMW M gedwongen wordt enkele uitbreidingen aan de spatborden toe te voegen. En niet alleen de baan is breed, ook de banden. 

Terwijl de reguliere M5 275 rijdt, rijdt de M5 Competition 285, deze muilezel heeft ongeveer 295 banden gemonteerd. Maar afgezien van de bredere achterspatborden, de verschillende wielen en de bredere banden zijn er geen zichtbare veranderingen die ons voorlopig doen nadenken over wat dit zou kunnen zijn. Voorlopig hebben we twee gedachten en één is of dit een ezel zou kunnen zijn voor de volgende generatie M5. BMW zou het nieuwe platform onder de oude carrosserie kunnen testen. Of werkt BMW M aan een speciaal model voor het 50-jarig jubileum van BMW M volgend jaar?

 

Mocht dit het geval zijn, dan zijn we er zeker van dat de bredere spatborden natuurlijk hun uiterlijk zullen veranderen in een meer geïntegreerde look. Voorlopig kunnen we alleen maar raden en speculeren, maar we zijn er zeker van dat de tijd zal uitwijzen wat er aan de hand is


Mule BMW M5 betrapt
Mule BMW M5 betrapt
Mule BMW M5 betrapt
Mule BMW M5 betrapt
Mule BMW M5 betrapt
Mule BMW M5 betrapt
Mule BMW M5 betrapt
Mule BMW M5 betrapt
Mule BMW M5 betrapt
Mule BMW M5 betrapt
Mule BMW M5 betrapt
Mule BMW M5 betrapt
Mule BMW M5 betrapt
Mule BMW M5 betrapt
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
BMW

BMW autonieuws

Bayerische Motoren Werke werd in oktober 1913 door Karl Friedrich Rapp gesticht als vliegtuigmotorfabriek onder de naam Rapp Motorenwerke. Als locatie werd het Milbertshofendistrict in M?nchen gekozen vlakbij de Gustav Otto Flugmaschinenfabrik, een Duitse vliegtuigenfabriek van Gustav Otto en voorloper van de Bayerische Flugzeug Werke.
Meer BMW nieuws
Dikke BMW M8 CSL in de maak!

Laatste spionage BMW X5 M facelift

Gesplitste koplampen voor de vernieuwde BMW X7

BMW 5 Serie model 2024

BMW M2 spionage beelden

Eerste beelden BMW 5 Series G60

BMW X8 met gestapelde uitlaatpijpen

Elektrische BMW 3 Serie gespotAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com