Mooie Close-ups nieuwe Porsche Panamera
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Mooie Close-ups nieuwe Porsche Panamera

woensdag 05 november 2014 13:43:43

Vorige week hebben wij spyshots laten zien van de nieuwe generatie Porsche Panamera. Deze foto's waren helaas niet zo scherp en genomen op grote afstand. Vandaag knalde deze nieuwe geheime fotobeelden in onze mailbox en daar zijn wij uiteraard erg blij mee.

De Panamera rijdt hier op de openbare weg voor testwerkzaamheden en onze fotograaf was hier getuige van. De Panamera wordt gebouwd op het nieuwe MSB Platform en is stukken lichter dan zijn voorganger. Ook de nieuwe V6 en V8 van Porsche zien we terug in deze Panamera. Te bestellen in achterwiel- en vierwielaandrijving.

 

De sportieve sedan gaat zeker als eerst naar de showroom en wordt daarna gevolgd door een Shooting Brake model. Dit model is de producteiversie van de Sport Turismo Concept die we op de Autosalon hebben gezien. Later volgend jaar volgt misschien ook nog een 2 deurs Coupe als opvolger van succesvolle Porsche 928 model.

Mooie Close-ups nieuwe Porsche Panamera
Mooie Close-ups nieuwe Porsche Panamera
Mooie Close-ups nieuwe Porsche Panamera
Mooie Close-ups nieuwe Porsche Panamera
Mooie Close-ups nieuwe Porsche Panamera
Mooie Close-ups nieuwe Porsche Panamera
Mooie Close-ups nieuwe Porsche Panamera
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Porsche Panamera
Gespot in: Duitsland
Automerk: Porsche
Automodel: Panamera
Modeljaar: 2016/2017

Porsche
Porsche (Porsche Automobil Holding SE) is een Duits fabrikant van sportauto's, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart.
Meer Porsche nieuws
Cayenne Coupé nu ook als S met 440 pk

Porsche Cayenne Coupe vanaf € 124.000Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI