Mini Cooper S test met dak open
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Mini Cooper S test met dak open

zaterdag 23 mei 2015 19:13:46

Wij hebben de Mini dit jaar al heel vaak gespot en ook als cabriolet. Maar nog nooit hebben wij hem betrapt met het dak open. Nu de zomer binnenkort beter zijn best gaat doen hebben de engineers van Mini het dak maar vast open gezet.

De afgelopen maanden hebben wij veel Mini modellen voorbij zien komen maar de Cooper S Cabriolet met het dak open is toppie. Vorige maand nog kwam deze Mini John Cooper Works voorbij.

Mini Cooper S test met dak open
Mini Cooper S test met dak open
Mini Cooper S test met dak open
Mini Cooper S test met dak open
Mini Cooper S test met dak open
Mini Cooper S test met dak open
Mini Cooper S test met dak open
Mini Cooper S test met dak open
Mini Cooper S test met dak open
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Mini Cooper S
Gespot in: Duitsland
Automerk: Mini
Automodel: Cooper
Uitvoering: S
Modeljaar: 2017

Mini
Mini is de naam van een bekende kleine auto die tussen 1959 en 2000 werd geproduceerd. Het was een revolutionaire en karaktervolle kleine auto die was ontworpen voor de British Motor Corporation (BMC) door Alec Issigonis (1906-1988) en gemaakt in Birmingham.
Meer Mini nieuws
Designschetsen van volledig elektrische MINI

Mini Countryman Panamericana plug-in hybrideAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI