Mini Cabriolet onderweg naar Autosalon
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Mini Cabriolet onderweg naar Autosalon

zaterdag 14 februari 2015 19:02:59

Op weg naar de Autosalon van Geneve zie je automerken nog snel hun model klaarstomen voor het grote podium. Mini is druk met het testen van nieuwe Mini Countryman en vernieuwde Mini Clubman. Wat te denken van een Elektrische uitvoering van de Mini Countryman.

Gelet op de hoeveelheid camouflage en de afgeplakte plekken is deze Mini One Cabriolet klaar om tijdens de Autosalon van Geneve vanaf 3 maart tot 15 maart te schitteren op het podium. Hopelijk gaat MIni ook zijn snellere cabriolet broer laten zien. De Mini Cooper cabriolet.

Mini Cabriolet onderweg naar Autosalon
Mini Cabriolet onderweg naar Autosalon
Mini Cabriolet onderweg naar Autosalon
Mini Cabriolet onderweg naar Autosalon
Mini Cabriolet onderweg naar Autosalon
Mini Cabriolet onderweg naar Autosalon
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Mini One Cabriolet
Gespot in: Duitsland
Op beurs: Autosalon van Geneve 2015
Automerk: Mini
Automodel: One
Uitvoering: Cabriolet

Mini
Mini is de naam van een bekende kleine auto die tussen 1959 en 2000 werd geproduceerd. Het was een revolutionaire en karaktervolle kleine auto die was ontworpen voor de British Motor Corporation (BMC) door Alec Issigonis (1906-1988) en gemaakt in Birmingham.
Meer Mini nieuws
Designschetsen van volledig elektrische MINI

Mini Countryman Panamericana plug-in hybride

Nog meer nieuws over de Mini Cabriolet onderweg naar Autosalon

Hieronder meer nieuws items die te maken hebben met het artikel Mini Cabriolet onderweg naar Autosalon. In onze database met meer dan 650.125 autonieuws items hebben wij onderstaande selectie gevonden op basis van dit artikel over de Mini Cabriolet onderweg naar Autosalon.

Mini Cabriolet - Let op je tellen
Mini Cabriolet - Let op je tellen
zaterdag 29 november 2008 15:40:00

Mini Cabriolet uitgelekt
Mini Cabriolet uitgelekt
zondag 28 september 2008 11:11:07

Laatste Mini Cabrio rolt van de band
Laatste Mini Cabrio rolt van de band
donderdag 04 september 2008 19:19:14

Mini Cooper JCW Cabriolet met ijspegels
Mini Cooper JCW Cabriolet met ijspegels
vrijdag 16 januari 2015 21:29:46Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!