Mercedes SLR 77 Roadster - Spyshots

Mercedes SLR 77 Roadster - Spyshots

maandag 11 augustus 2008 19:38:43

Aan het einde van 2009 zal de productie van de Mercedes SLR versies stoppen. Het gaat momenteel niet zo goed met de verkoop van exclusieve modellen van Mercedes, dus worden potentiele kopers geprikkeld met de nieuwe SLR 722 Roadster. Mercedes gooit met SLR modellen zoals de SLR 722 uitvoering die we al hebben besproken met 650pk), de SLR Roadster GT, SLR Roadster en de nog te produceren SLR Speedster. Eerder spraken we al over de Mercedes SLR McLaren “722 Edition" en de toonden we spyfoto's van de Mercedes SLR McLaren Speedster. De 722 Roadster is een poging om meer mercedes gekken aan zich te binden. De foto’s zijn genomen bij een Mercedes AMG-dealer als je kijkt naar de auto’s die je nog meer ziet. De SLR 722 Roadster is qua ontwerp natuurlijk niks aparts als je hem tegen de  SLR editie aanhoudt. De matzwarte 19inch gesmeden aluminium velgen en de carbon fiber voorspoiler met lip en knalrode remschijven zijn kenmerkend aan deze snelle Roadster. Dakkie open en gaan met die ............. 722 Roadster


Mercedes SLR 77 Roadster - Spyshots
Mercedes SLR 77 Roadster - Spyshots
Mercedes SLR 77 Roadster - Spyshots
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Mercedes

Mercedes autonieuws

Mercedes-Benz, veelal afgekort tot Mercedes, is een automerk uit Duitsland, in 1926 ontstaan als gevolg van de fusie tussen het Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler en de firma Benz & Cie. van Carl Benz. Tegenwoordig is het het merk onderdeel van Daimler AG.
Meer Mercedes nieuws
Mercedes EQS SUV vlak voor debuut

Spy beelden Mercedes CKlasse All Terrain

Onthullende foto's Mercedes AMG SL

Mercedes AMG Productie rijp

AMG-versie elektrische Mercedes EQS

Spyshots elektrische Mercedes EQE

Minder camouflage voor Mercedes EQ

De heetste C-klasse bespioneerdAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com