Mercedes en AMG houden SL echt geheim
Mercedes SL komt opnieuw tevoorschijn

Mercedes SL komt opnieuw tevoorschijn

zondag 16 augustus 2020 17:52:12

Nieuwe Mercedes SL komt opnieuw tevoorschijn! De prototypes van de nieuwe Mercedes SL zijn als geesten. We hebben de allereerste foto's gemaakt in januari en sindsdien is het niet meer gezien. Mercedes en AMG houden de nieuwe SL echt geheim.

Maar vandaag kunnen we eindelijk wat meer foto's delen van de volgende generatie Mercedes SL. De drie belangrijkste nieuwtjes! Hij wordt door AMG ontwikkeld om hem sportiever te maken, hij krijgt weer een stoffen dak en hij krijgt kleine maar bruikbare achterbankjes. Nu AMG verantwoordelijk is voor de ontwikkeling, zien we al een veel sportievere uitstraling, ook al is het prototype nog zwaar gecamoufleerd. AMG-baas Tobias Moers heeft onthuld dat de SL naast de volgende GT wordt ontwikkeld, waarbij beide modellen gaan rijden op wat intern bekend staat als de Modular Sports Architecture (MSA). Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook veel ontwikkelingsgeld.

 

Moers zei ook dat de nieuwe SL-Klasse "veel sportiever" zal zijn dan de huidige auto, eraan toevoegend dat hij een "perfect compromis zal hebben tussen rijdynamiek en comfort, omdat het ook nog steeds een soort cruiser is." Hij ging verder met het specificeren van de volgende generatie die exclusief als roadster beschikbaar zal zijn. En zoals we weten, een roadster met een stoffen dak in plaats van die opklapbare hardtop zoals te zien op de huidige versie. Het gerucht gaat dat motoropties een 435 pk inline zescilinder, een 522 pk twin turbo V8 bevatten, en de volgende generatie SL63 zou goed kunnen zijn voor 612 pk. En een SL73 zou weer kunnen verschijnen als een plug-in hybride met een op SL63 gebaseerde aandrijflijn in combinatie met een elektromotor van 204 pk, goed voor een gecombineerd 800 pk en 738 ft / lbs koppel.

 

We moeten nog wachten tot we deze schoonheidstest op de openbare weg zien, maar hopelijk hoeven we niet zo lang te wachten als tussen onze waarnemingen. De nieuwe AMG GT volgt het jaar daarop als model voor 2022. Houd er rekening mee dat de twee foto's die de achterkant tonen, afkomstig zijn van onze eerste waarneming in januari.


Mercedes SL komt opnieuw tevoorschijn
Mercedes SL komt opnieuw tevoorschijn
Mercedes SL komt opnieuw tevoorschijn
Mercedes SL komt opnieuw tevoorschijn
Mercedes SL komt opnieuw tevoorschijn
Mercedes SL komt opnieuw tevoorschijn
Mercedes SL komt opnieuw tevoorschijn
Mercedes SL komt opnieuw tevoorschijn
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Mercedes

Mercedes autonieuws

Mercedes-Benz, veelal afgekort tot Mercedes, is een automerk uit Duitsland, in 1926 ontstaan als gevolg van de fusie tussen het Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler en de firma Benz & Cie. van Carl Benz. Tegenwoordig is het het merk onderdeel van Daimler AG.
Meer Mercedes nieuws
Mercedes EQS SUV vlak voor debuut

Spy beelden Mercedes CKlasse All Terrain

Onthullende foto's Mercedes AMG SL

Mercedes AMG Productie rijp

AMG-versie elektrische Mercedes EQS

Spyshots elektrische Mercedes EQE

Minder camouflage voor Mercedes EQ

De heetste C-klasse bespioneerdAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com