Mercedes S-Klasse Cabriolet rijdt voor camera
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Mercedes S-Klasse Cabriolet rijdt voor camera

donderdag 30 oktober 2014 10:08:15

Dit is werkelijk mooi om te zien want sinds 1971 is er geen nieuwe S-Klasse meer gemaakt. De liefhebbers kennen de Mercedes W111/!112 nog wel en zullen blij zijn met deze nieuwe Cabriolet. Helaas krijgt deze Mercedes geen stalen opvouwbare hardtop maar een stoffen kap.

Dit prototype is nu dicht bij zijn introductie. Wij verwachten in deze S-klasse Cabrio de keuze uit dezelfde acht- en twaalfcilinder motoren als de coupe. In 2015 gaat deze Mercedes er komen en zal de strijd aan moeten gaan met de Aston Martin Volante, de BMW 6-serie cabriolet en de Maserati Gran Turismo cabriolet.

Mercedes S-Klasse Cabriolet rijdt voor camera
Mercedes S-Klasse Cabriolet rijdt voor camera
Mercedes S-Klasse Cabriolet rijdt voor camera
Mercedes S-Klasse Cabriolet rijdt voor camera
Mercedes S-Klasse Cabriolet rijdt voor camera
Mercedes S-Klasse Cabriolet rijdt voor camera
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Mercedes S-Klasse Cabriolet
Gespot in: Nurburgring Duitsland
Automerk: Mercedes
Automodel: S-Klasse
Uitvoering: Cabriolet
Modeljaar: 2016/2017

Mercedes
Mercedes-Benz, veelal afgekort tot Mercedes, is een automerk uit Duitsland, in 1926 ontstaan als gevolg van de fusie tussen het Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler en de firma Benz & Cie. van Carl Benz. Tegenwoordig is het het merk onderdeel van Daimler AG.
Meer Mercedes nieuws
Mercedes AMG GT R van tuner fostla concepts

Orderboeken gaan open voor Mercedes-AMG GT S RoadsterAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI