debuut steeds dichterbij
Mercedes G 4x4 wintertest

Mercedes G 4x4 wintertest

zaterdag 20 februari 2021 19:03:29

Het kan zijn dat het debuut nu dichterbij komt met dit prototype geschilderd in een mooie donkerblauwe metallic kleur in plaats van het typische wit of zwart dat we vaak op de prototypes zien. De onderdelen die gecamoufleerd zijn zijn nog steeds hetzelfde als bij eerdere waarnemingen maar het ziet er wel beter uit voor productie in deze kleur. Hier bespioneerd in winterwonderland hebben we een prototype getest.

De extra brede wielkasten doen hun best om de grote wielen binnen te houden, de zijtreden zijn een goede hulp voor de passagiers om in de auto te komen (misschien was een touwladder beter geweest) en we zien ook enkele grote remmen met geboorde schijven in die wielen. Vlak voor de dakdrager is er een gedeelte dat nog bedekt is en waarschijnlijk enkele LED-lichtbalken verbergt.

 

Aan de achterkant zien we ook een aan de achterkant gemonteerd reservewiel en een ladder om bij de dakdrager te komen. Er wordt verwacht dat het vermogen zal komen van een twin-turbo V8, de belangrijkste vraag is of het een "gewone" Mercedes-versie wordt of dat we ook mogen hopen op een krachtigere AMG-versie. Op dat laatste ga ik wedden vanwege de mooie muziek uit de uitlaatpijpen.


Mercedes G 4x4 wintertest
Mercedes G 4x4 wintertest
Mercedes G 4x4 wintertest
Mercedes G 4x4 wintertest
Mercedes G 4x4 wintertest
Mercedes G 4x4 wintertest
Mercedes G 4x4 wintertest
Mercedes G 4x4 wintertest
Mercedes G 4x4 wintertest
Mercedes G 4x4 wintertest
Mercedes G 4x4 wintertest
Mercedes G 4x4 wintertest
Mercedes G 4x4 wintertest
Mercedes G 4x4 wintertest
Mercedes G 4x4 wintertest
Mercedes G 4x4 wintertest
Mercedes G 4x4 wintertest
Mercedes AMG G 4X4 in winterwonderland
Mercedes G 4X4 of Squared
1 reactie
Reacties
Julian
Dit is gewoon de sterkste 4x4 die je kan hebben! Echt een beest en deze kleur is erg bijzonder mooi. Echt bizar mooi model en tijdloos. In een periode waarin 99% van de automodellen op elkaar lijken zorgt dit G model gewoon voor zijn eigen tijdperk
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Mercedes

Mercedes autonieuws

Mercedes-Benz, veelal afgekort tot Mercedes, is een automerk uit Duitsland, in 1926 ontstaan als gevolg van de fusie tussen het Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler en de firma Benz & Cie. van Carl Benz. Tegenwoordig is het het merk onderdeel van Daimler AG.
Meer Mercedes nieuws
Mercedes EQS SUV vlak voor debuut

Spy beelden Mercedes CKlasse All Terrain

Onthullende foto's Mercedes AMG SL

Mercedes AMG Productie rijp

AMG-versie elektrische Mercedes EQS

Spyshots elektrische Mercedes EQE

Minder camouflage voor Mercedes EQ

De heetste C-klasse bespioneerdAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com