tijd voor wat hoogspanning
Mercedes EQS op de Nürburgring

Mercedes EQS op de Nürburgring

elektrische Mercedes EQS op de Nürburgring
zondag 20 september 2020 16:47:50

De ontwikkeling van de Mercedes EQS gaat door en nu is het tijd voor wat hoogspanning, sorry, hoge snelheidstesten op de Nürburgring, zoals we kunnen zien op deze nieuwste foto's.

De hoeveelheid camouflage is gedaald en er is nu grotendeels alleen folie over dit prototype, geen zware plastic onderdelen meer die de lijnen verbergen. We kunnen ook zien dat de productielichten zowel voor als achter zijn gemonteerd. En zo te zien zijn de achterlichten verbonden door een led-streep tussen de lichten.

 

De Mercedes EQS is een van de vele EQ-modellen die Mercedes in de pijplijn heeft na de EQC die al op de markt is. We weten dat er ook EQA-, EQB- en EQE's worden getest en geruchten suggereren zelfs dat we over een paar jaar een EQG zullen zien. De EQS gaat het opnemen tegen de Tesla Model S, de nieuwe BMW i7 en de aankomende Jaguar XJ, maar ook tegen de Porsche Taycan en Audi e-Tron GT, ook al denken we dat de echte concurrent voor de Taycan en E-tron GT dat wel zal doen. wees de kleinere Mercedes EQE.

 

We weten dat de carrosserie geen gewone 4-deurs sedan is, maar een 5-deurs hatchback waardoor het gemakkelijker wordt om grote spullen te laden. Frameloze deuren maken het meer coupé-achtig en dat vinden we leuk. De EQS zal de nieuwste versie van het MEA-platform of Modular Electric Architecture gebruiken en de verwachting is dat het vermogen afkomstig zal zijn van dubbele elektromotoren. De ene op de vooras en de andere op de achteras geeft de EQS een vierwielaandrijving. De EQS krijgt ook vierwielbesturing, standaard of optioneel is nog onzeker. De vierwielbesturing is op sommige foto's goed te zien.

 

De EQS zal ook in verschillende vermogensfasen komen als het tijd is voor een debuut. Zelfs een AMG-versie zou in de pijplijn zitten.


Mercedes EQS op de Nürburgring
Mercedes EQS op de Nürburgring
Mercedes EQS op de Nürburgring
Mercedes EQS op de Nürburgring
Mercedes EQS op de Nürburgring
Mercedes EQS op de Nürburgring
Mercedes EQS op de Nürburgring
Mercedes EQS op de Nürburgring
Mercedes EQS op de Nürburgring
Mercedes EQS op de Nürburgring
Mercedes EQS op de Nürburgring
Mercedes EQS op de Nürburgring
Mercedes EQS op de Nürburgring
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Mercedes

Mercedes autonieuws

Mercedes-Benz, veelal afgekort tot Mercedes, is een automerk uit Duitsland, in 1926 ontstaan als gevolg van de fusie tussen het Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler en de firma Benz & Cie. van Carl Benz. Tegenwoordig is het het merk onderdeel van Daimler AG.
Meer Mercedes nieuws
Mercedes EQS SUV vlak voor debuut

Spy beelden Mercedes CKlasse All Terrain

Onthullende foto's Mercedes AMG SL

Mercedes AMG Productie rijp

AMG-versie elektrische Mercedes EQS

Spyshots elektrische Mercedes EQE

Minder camouflage voor Mercedes EQ

De heetste C-klasse bespioneerdAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com