bereik maximaal 500 km
Mercedes EQA volledig elektrisch

Mercedes EQA volledig elektrisch

elektrische Mercedes EQA volledig elektrisch
dinsdag 12 januari 2021 18:40:51

Mercedes baby cross-over EQA bespioneerd in volledig elektrische vorm, klaar voor het debuut! We bespioneerden opnieuw de volledig elektrische Mercedes EQA en zoals we op het niveau van camouflage kunnen zien, kan het debuut niet ver weg zijn. Eigenlijk had het debuut al moeten zijn, maar werd uitgesteld vanwege Covid-19 van wat we hoorden. De EQA is gebaseerd op de GLA zoals je misschien hebt bedacht maar zal in het ontwerp iets afwijken van de versies met verbrandingsmotoren. 

De voorkant zal veranderen met verschillende koplampen en een gesloten grille. Maar zal de EQA ook de LED-streep tussen de koplampen hebben zoals te zien op de grotere EQC? Vooraan kunnen we zien dat de bumper er ook iets anders uitziet, zoals we hier in twee verschillende uitrustingsniveaus kunnen zien. Het witte prototype lijkt ook het AMG Line-pakket te hebben. Aan de achterkant zien we ook enkele veranderingen waarbij de verwachte LED-streep tussen de achterlichten de grootste verandering zal zijn. De positie van de nummerplaat is ook verplaatst naar de opnieuw ontworpen achterbumper. Zoals we kunnen verwachten zijn er geen veranderingen aan het zijprofiel maar we zijn wel benieuwd wat Mercedes verbergt met de camouflage aan de basis van de A-stijl.

 

Hoogstwaarschijnlijk zullen we een EQ-logo vinden wanneer de camouflage valt. De aanstaande EQB belooft een bereik van maximaal 500 km en we verwachten dat de EQA die feiten zal weerspiegelen. Omdat beide op hetzelfde platform (MFA II) zijn gebaseerd, verwachten we ook dat ze dezelfde technologie zullen delen.


Mercedes EQA volledig elektrisch
Mercedes EQA volledig elektrisch
Mercedes EQA volledig elektrisch
Mercedes EQA volledig elektrisch
Mercedes EQA volledig elektrisch
Mercedes EQA volledig elektrisch
Mercedes EQA volledig elektrisch
Mercedes EQA volledig elektrisch
Mercedes EQA volledig elektrisch
Mercedes EQA volledig elektrisch
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Mercedes

Mercedes autonieuws

Mercedes-Benz, veelal afgekort tot Mercedes, is een automerk uit Duitsland, in 1926 ontstaan als gevolg van de fusie tussen het Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler en de firma Benz & Cie. van Carl Benz. Tegenwoordig is het het merk onderdeel van Daimler AG.
Meer Mercedes nieuws
Mercedes EQS SUV vlak voor debuut

Spy beelden Mercedes CKlasse All Terrain

Onthullende foto's Mercedes AMG SL

Mercedes AMG Productie rijp

AMG-versie elektrische Mercedes EQS

Spyshots elektrische Mercedes EQE

Minder camouflage voor Mercedes EQ

De heetste C-klasse bespioneerdAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com