volledig digitaal dashboard
Mercedes CKlasse Estate verliest camouflage

Mercedes CKlasse Estate verliest camouflage

vrijdag 15 januari 2021 17:24:44

Het is een nieuw jaar en we hebben een aantal nieuwe foto's van de stationwagon van de aanstaande nieuwe Mercedes C-klasse. Zoals we kunnen zien, is de camouflage nu gedaald om alleen de voor- en achterkant te bedekken, net zoals we hebben gezien bij de prototypes van de C-klasse sedan, waardoor we de beste look tot nu toe hebben gekregen. We hebben tijdens de test verschillende prototypes bespioneerd, zoals je kunt zien, wat aangeeft dat er nu pre-productie auto's worden getest. 

Op basis van een gewijzigde versie van het MRA2-achteraandrijfplatform zal naar verwachting de volgende generatie C-klasse dezelfde afmetingen behouden als de huidige versie. Althans aan de buitenkant, het interieur zal naar verwachting meer ruimte bieden aan de passagiers. De veranderingen op het platform stellen Mercedes ook in staat om hun nieuwste systeem voor mild hybride en het plug-in hybride pakket in te passen zonder al te veel ruimte te stelen. Een reeks van zowel vier- als mogelijk zescilindermotoren vindt zijn weg onder de motorkap. En net als nu biedt Mercedes zowel benzine- als dieselopties aan. Natuurlijk zullen er ook enkele AMG-versies zijn met de C63 als het topmodel. De nieuwe generatie C-klasse biedt niet alleen meer ruimte voor de passagiers, maar ook het nieuwste MBUX-systeem, wat een volledig digitaal dashboard en allerlei connectiviteitsfuncties betekent, inclusief smartphone-integratie. De C Class Estate zou in 2021 worden onthuld.


Mercedes CKlasse Estate verliest camouflage
Mercedes CKlasse Estate verliest camouflage
Mercedes CKlasse Estate verliest camouflage
Mercedes CKlasse Estate verliest camouflage
Mercedes CKlasse Estate verliest camouflage
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Mercedes

Mercedes autonieuws

Mercedes-Benz, veelal afgekort tot Mercedes, is een automerk uit Duitsland, in 1926 ontstaan als gevolg van de fusie tussen het Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler en de firma Benz & Cie. van Carl Benz. Tegenwoordig is het het merk onderdeel van Daimler AG.
Meer Mercedes nieuws
Mercedes EQS SUV vlak voor debuut

Spy beelden Mercedes CKlasse All Terrain

Onthullende foto's Mercedes AMG SL

Mercedes AMG Productie rijp

AMG-versie elektrische Mercedes EQS

Spyshots elektrische Mercedes EQE

Minder camouflage voor Mercedes EQ

De heetste C-klasse bespioneerdAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com