Testen onder slechte omstandigheden
Mercedes AMG GT73e test intensief

Mercedes AMG GT73e test intensief

donderdag 04 februari 2021 18:22:29

Nou, de Mercedes AMG GT73e gebruikt de slechte omstandigheden om een ​​proefrit te maken. We hebben de hybride GT73e al verschillende keren eerder bespioneerd, maar nu is er wat nieuws toegevoegd, zoals de zichtbare oplaadpoort op de achterbumper. Dit wordt de krachtigste GT van AMG tot nu toe met een gecombineerd vermogen van 816 pk als we de laatste geruchten mogen geloven die we via de via gehoord hebben. 

De 4,0 liter twin-turbo V8-motor zal volgens die geruchten 612 pk leveren en de elektromotor 204 pk. Reken op een elektrische actieradius van 45-50 km. Mercedes AMG heeft de GT73 al geplaagd en vertelde ons voor het eerst dat hij klaar was voor een 2020-debuut, maar nogmaals, de meeste debuten zijn de laatste tijd uitgesteld vanwege het Corona-virus en dus ook de GT73e. Het kan ook te maken hebben met de aanstaande facelift voor de GT-serie die debuteert met de GT73e. Verwacht echter geen grotere veranderingen, herontworpen bumpers, nieuwe koplampafbeeldingen en geüpdatet naar het infotainmentsysteem.

 

Update 04-02
Update over de Mercedes AMG GT 73e foto's. Met een koude en zonnige dag vandaag zijn we er ook in geslaagd om een duidelijkere en betere reeks foto's te maken van de Mercedes AMG GT 73e tijdens testen bij koud weer. En natuurlijk willen we dat jij ook de betere foto's kunt bekijken


Mercedes AMG GT73e test intensief
Mercedes AMG GT73e test intensief
Mercedes AMG GT73e test intensief
Mercedes AMG GT73e test intensief
Mercedes AMG GT73e test intensief
Mercedes AMG GT73e test intensief
Mercedes AMG GT73e test intensief
Mercedes AMG GT73e test intensief
Mercedes AMG GT73e test intensief
Mercedes AMG GT73e test intensief
Mercedes AMG GT73e test intensief
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Mercedes

Mercedes autonieuws

Mercedes-Benz, veelal afgekort tot Mercedes, is een automerk uit Duitsland, in 1926 ontstaan als gevolg van de fusie tussen het Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler en de firma Benz & Cie. van Carl Benz. Tegenwoordig is het het merk onderdeel van Daimler AG.
Meer Mercedes nieuws
Mercedes EQS SUV vlak voor debuut

Spy beelden Mercedes CKlasse All Terrain

Onthullende foto's Mercedes AMG SL

Mercedes AMG Productie rijp

AMG-versie elektrische Mercedes EQS

Spyshots elektrische Mercedes EQE

Minder camouflage voor Mercedes EQ

De heetste C-klasse bespioneerdAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com