Industry Pool-tests voor dit jaar
Mercedes AMG C43 stiekem buiten

Mercedes AMG C43 stiekem buiten

woensdag 28 oktober 2020 08:31:55

We hebben de aanstaande Mercedes AMG C43 / C53 opnieuw bespioneerd? Testen tijdens de laatste week van Industry Pool-tests voor dit jaar, de Mecedes AMG C43 / C53 duikt opnieuw op. We dragen nog steeds zware camouflage en zien dat de typische AMG-tweaks nog steeds verborgen zijn, maar er zijn aanwijzingen die het allemaal verraden.

Grotere remmen wijzen erop dat dit een AMG-versie zou moeten zijn, evenals de vier ronde buizen aan de achterkant. Twee aan elke kant met een diffusor ertussen. Onthoud dat de C63 vier vierkante uitlaatpijpen heeft, twee aan elke kant. Op dit moment weten we niet zeker of Mercedes AMG de bijnaam C43 of C53 zal gebruiken, maar onze gok zal C43 zijn.

 

Ook is onzeker welke stroombron we onder de motorkap zullen vinden. Gaat AMG voor een viercilindermotor voor de C43? Geruchten suggereren dat de krachtigere C63 ook zal worden aangedreven door een viercilindermotor, maar met wat hulp van een elektromotor, dus onze gok is dat de C43 ook voor de viercilinder zal gaan, maar dan met mild-hybride technologie. Verwacht eind 2020 een debuut voor de standaard C Klasse-modellen en de AMG-versies volgen in 2021.


Mercedes AMG C43 stiekem buiten
Mercedes AMG C43 stiekem buiten
Mercedes AMG C43 stiekem buiten
Mercedes AMG C43 stiekem buiten
Mercedes AMG C43 stiekem buiten
Mercedes AMG C43 stiekem buiten
Mercedes AMG C43 stiekem buiten
Mercedes AMG C43 stiekem buiten
Mercedes AMG C43 stiekem buiten
Mercedes AMG C43 stiekem buiten
Mercedes AMG C43 stiekem buiten
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Mercedes

Mercedes autonieuws

Mercedes-Benz, veelal afgekort tot Mercedes, is een automerk uit Duitsland, in 1926 ontstaan als gevolg van de fusie tussen het Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler en de firma Benz & Cie. van Carl Benz. Tegenwoordig is het het merk onderdeel van Daimler AG.
Meer Mercedes nieuws
Mercedes EQS SUV vlak voor debuut

Spy beelden Mercedes CKlasse All Terrain

Onthullende foto's Mercedes AMG SL

Mercedes AMG Productie rijp

AMG-versie elektrische Mercedes EQS

Spyshots elektrische Mercedes EQE

Minder camouflage voor Mercedes EQ

De heetste C-klasse bespioneerdAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com