Maserati SUV Levante heeft sneeuwpret

Maserati SUV Levante heeft sneeuwpret

IAA autoshow frankfurt 2015
maandag 19 januari 2015 19:28:20

Het is een nieuwe rage bij de exclusive merken Bentley en nu Maserati om een SUV te lanceren. Tijdens testen in Duitsland hebben wij de nieuwe Maserati Levante gespot in het sneeuwrijke Zweden. Het is een Mule dus veel is nog mogelijk.

De Levante wordt gebouwd op hetzelfde platform als de Ghibli en de Quattroporte maar het platform is aangepast voor het nieuwe off road model. Er gingen geruchten dat deze Levante gebouwd zou worden op het platform waar ook de Jeep Grand Cherokee op gebouwd is maar die geruchten gaan nu in de prullenbak.Ook de motoren zijn afkomstig van de Ghibli en de Quattroporte en wat we ook terugvinden in het Q4 (AWD) vierwielaandrijvingsysteem van Maserati. Deze body mule die we zien is nog van de Ghibli maar de wielkasten zijn al vergroot want de Levante wordt breder en natuurlijk hoger. Het extra gewicht op het dak is voor testwerkzaamheden maar ook om de vorm van de daklijn te bekijken.

 

Wij verwachten deze Maserati Levante SUV op de IAA Autosalon van Frankfurt in September 2015. Leveringen van dit model gaan dan direct in 2016 van start.


Maserati SUV Levante heeft sneeuwpret
Maserati SUV Levante heeft sneeuwpret
Maserati SUV Levante heeft sneeuwpret
Maserati SUV Levante heeft sneeuwpret
Maserati SUV Levante heeft sneeuwpret
Maserati SUV Levante heeft sneeuwpret
Maserati SUV Levante heeft sneeuwpret
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Maserati
Maserati is een bekend Italiaans merk van sportwagens. Men heeft ook een prototype van een terreinwagen ontwikkeld (de Kubang (2003)), en kruisingen tussen sportwagens en luxewagens (Quattroporte). Maserati werkt samen met het eveneens Italiaanse Alfa Romeo en het is samen met Ferrari, Fiat, Lancia en Alfa Romeo lid van de Fiat-groep (volledig Italiaans). In het verleden produceerde Maserati enkele jaren motorfietsen.
Meer Maserati nieuws
Maserati Grecale in 2022

Maserati GranTurismo mule gespot

Maserati MC20 gespot tijdens testrit

Maserati Quattroporte Facelift

Maserati lanceert nieuwe Levante GTS

Maserati SUV Levante op de openbare weg

Luxe producten Maserati op Salone del Mobile Milaan 2014

Maserati op Autosalon Geneve met de AlfieriAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2024 Contact: Autoliefhebber.com