nieuwe facelift in 2023
Maserati Quattroporte Facelift
Informatie
1 reactie

Maserati Quattroporte Facelift

donderdag 30 juli 2020 18:55:54

De Quattroporte is een van de oudste modellen in het portfolio van Maserati en kreeg een facelift voor het 2016-model. En nu is het tijd voor weer een nieuwe facelift om fris te blijven totdat de geheel nieuwe Quattroporte in 2022 of 2023 verschijnt.

Net als bij de bijgewerkte Ghibli zal de facelift bescheiden zijn met enkele nieuwe koplampen, grille en voorbumper. De achterlichten worden ook nieuw en de achterbumper krijgt wat kleine aanpassingen. Het interieur krijgt ook enkele updates zoals een groter infotainmentscherm, het nieuwste infotainmentsysteem en een volledig digitaal instrumentenpaneel.

 

Ook de motoren worden vernieuwd en de kans bestaat dat ook de 2.0 liter viercilinder mild hybride aandrijflijn zijn weg vindt onder de motorkap. Het is al duidelijk dat de Quattroporte een Trofeo-versie krijgt met de facelift en volgens Maserati op 10 augustus wordt onthuld.

 

Waarnemingen tijdens het winterse testseizoen ontdekten dat de motor van de Levante Trofeo zal groeien van 3,8 liter naar 4,0 liter en de grote vraag is of die motor ook zijn weg zal vinden naar de Quattroporte of dat de nieuwe 3.0 liter twin-turbo V6-motor wordt nagesynchroniseerd Voor de Quattroporte Trofeo wordt Nettuno gekozen


Maserati Quattroporte Facelift
Maserati Quattroporte Facelift
Maserati Quattroporte Facelift
Maserati Quattroporte Facelift
Maserati Quattroporte Facelift
Maserati Quattroporte Facelift
Maserati Quattroporte Facelift
Maserati Quattroporte Facelift
Maserati Quattroporte Facelift
Maserati Quattroporte Facelift
Maserati Quattroporte Facelift
Maserati Quattroporte Facelift
Juul Mentink vrijdag 31 juli 2020 17:57:10
Het is zo lang geleden dat alleen de eigenaar van dit model ziet waar de verschillen liggen. Maar ik ben blij dat ze dit model in leven houden en hem nieuwe leven inblazen. Echt een super model exclusieve familiekar met prachtige details en dito afwerking
Specificaties
Auto: Maserati Quattroporte
Automerk: Maserati
Automodel: Quattroporte
Modeljaar: 2023

Maserati
Maserati is een bekend Italiaans merk van sportwagens. Men heeft ook een prototype van een terreinwagen ontwikkeld (de Kubang (2003)), en kruisingen tussen sportwagens en luxewagens (Quattroporte). Maserati werkt samen met het eveneens Italiaanse Alfa Romeo en het is samen met Ferrari, Fiat, Lancia en Alfa Romeo lid van de Fiat-groep (volledig Italiaans). In het verleden produceerde Maserati enkele jaren motorfietsen.
Meer Maserati nieuws
Maserati lanceert nieuwe Levante GTS

Maserati SUV Levante heeft sneeuwpret


Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com