gebouwd in Cassino-fabriek ItaliŽ
Maserati Grecale in 2022
Je bent hier » Home » Spyshots » Maserati Grecale in 2022

Maserati Grecale in 2022

dinsdag 27 april 2021 20:23:45

Dit is onze eerste blik op de nieuwe Maserati Grecale - een kleinere broer of zus voor de Levante. De nieuwe middelgrote cross-over van Maserati wordt aan het einde van het jaar officieel onthuld en kan wedijveren met de Porsche Macan, Audi Q5, Mercedes GLC en de BMW X3. Het platform zal naar verwachting worden gedeeld met de Alfa Romeo Stelvio en het topmodel zal worden aangedreven door een twin-turbo V6-motor, een motor die ook terug te vinden is in de prachtige Maserati MC20. 

Maar verwacht niet dat het dezelfde kracht zal leveren als het natuurlijk zal worden ontstemd voor de Grecale. De informatie van Maserati is dat de Grecale niet alleen in een gasversie zal worden aangeboden, maar ook in een volledig elektrische versie. Hoogstwaarschijnlijk kunnen we ook een plug-in hybride versie verwachten. Hoewel het moeilijk is om over de twee laatste opties te speculeren, denken we dat de Maserati Grecale een versie zou kunnen krijgen van de 2,0-liter inline-viercilinder met turbocompressor die de basis Stelvio aandrijft voor zijn basisversies van de Grecale.

 

Het prototype dat we vonden, ziet er vrij fris uit en stond zoals we kunnen zien naast enkele andere prototypes van de Stellantis-groep geparkeerd. Er zitten nog wat stickers op de ramen en geen borden die aangeven dat het vers is. Zelfs als de hoeken ons niet de beste look van de Grecale geven, geeft het ons toch een idee van wat we kunnen verwachten. Een foto geeft ons ook een glimp van de bovenkant van het dashboard.

 

De Grecale zal naast de Alfa Romeo Stelvio worden gebouwd in de Cassino-fabriek in Italië, waar de fabriek momenteel enkele investeringen ondergaat om zich voor te bereiden op de productie. We verwachten eind 2021 een debuut voor de Grecale met de eerste leveringen in 2022.


Maserati Grecale in 2022
Maserati Grecale in 2022
Maserati Grecale in 2022
Maserati Grecale in 2022
Maserati Grecale in 2022
Maserati Grecale in 2022
Maserati Grecale in 2022
Maserati Grecale in 2022
Maserati Grecale in 2022
Maserati Grecale in 2022
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Maserati
Maserati is een bekend Italiaans merk van sportwagens. Men heeft ook een prototype van een terreinwagen ontwikkeld (de Kubang (2003)), en kruisingen tussen sportwagens en luxewagens (Quattroporte). Maserati werkt samen met het eveneens Italiaanse Alfa Romeo en het is samen met Ferrari, Fiat, Lancia en Alfa Romeo lid van de Fiat-groep (volledig Italiaans). In het verleden produceerde Maserati enkele jaren motorfietsen.
Meer Maserati nieuws
Maserati GranTurismo mule gespot

Maserati MC20 gespot tijdens testrit

Maserati Quattroporte Facelift

Maserati lanceert nieuwe Levante GTS

Maserati SUV Levante heeft sneeuwpret
Maserati SUV Levante op de openbare weg

Luxe producten Maserati op Salone del Mobile Milaan 2014

Maserati op Autosalon Geneve met de AlfieriAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com