Lotus Evora net op tijd voor Geneve

Lotus Evora net op tijd voor Geneve

zondag 15 februari 2015 09:47:23

Ook al gaat het de laatste maanden niet goed met het automerk Lotus en is het bestaan nog erg onzeker, de testen gaan gewoon door. Uiteraard wordt niet groots uitgepakt met een nieuw model maar komt het met een facelift van de Lotus Evora.

Op de Autosalon van Geneve is ook Lotus van de partij om hun waarde te laten zien aan het grote autopubliek. Deze Lotus Evora heeft een compleet nieuwe voorbumper en ook de side skirts zijn vernieuwd. De grootste veranderingen zitten onder de motorkap want de Toyota V6 ligt in een auto die stukken lichter is en met meer finetuning, nieuwe uitlaat en intercooler is het een snellere en krachtigere auto geworden.


Lotus Evora net op tijd voor Geneve
Lotus Evora net op tijd voor Geneve
Lotus Evora net op tijd voor Geneve
Lotus Evora net op tijd voor Geneve
Lotus Evora net op tijd voor Geneve

1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Auto: Lotus Evora
Gespot in: Duitsland
Op beurs: Autosalon van Geneve 2015
Automerk: Lotus
Automodel: Evora
Lotus

Lotus autonieuws

In 1948 werd de eerste Lotus gebouwd die door ingenieur Colin Chapman in de competitie werd ingezet. Dat was de Lotus Mark I. In 1949 werd die opgevolgd door de Mark II en in 1951 volgde de Mark III. Dankzij het succes in de competitie beginnen er bestellingen voor kopie?n binnen te komen.
Meer Lotus nieuws
De Lotus Exige Cup 430 Type 25 Edition

Lotus en Morgan op de Autosalon van Geneve 2015

Nog meer nieuws over de Lotus Evora net op tijd voor Geneve

Hieronder meer nieuws items die te maken hebben met het artikel Lotus Evora net op tijd voor Geneve. In onze database met meer dan 650.125 autonieuws items hebben wij onderstaande selectie gevonden op basis van dit artikel over de Lotus Evora net op tijd voor Geneve.

Lotus Elise S Cup R mogelijk naar openbare weg
Lotus Elise S Cup R mogelijk naar openbare weg
vrijdag 22 augustus 2014 18:42:03

Lotus 2-Eleven GT4 Supersport
Lotus 2-Eleven GT4 Supersport
dinsdag 18 november 2008 07:54:17

Lotus toont superkleine sportwagen
Lotus toont superkleine sportwagen
woensdag 27 december 2006 13:51:01

Lotus Sport Exige Cup 255
Lotus Sport Exige Cup 255
zaterdag 09 december 2006 11:39:28Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com