Wordt het de BMW 4.4 liter V8
Land Rover Defender 90 met V8 gespot

Land Rover Defender 90 met V8 gespot

woensdag 23 december 2020 17:44:02

Voorlopig kun je de geheel nieuwe Land Rover Defender hebben met zowel viercilinder- als zescilindermotoren, maar binnenkort zal Land Rover nog meer cilinders aan het assortiment toevoegen. Eerder zagen we Defender 110-prototypes testen met een V8 onder de motorkap en nu hebben we voor het eerst ook een Defender 90-test met de V8-motor gezien. Als voormalig Land Rover 110 V8-bezitter hoop ik alleen dat er meer vermogen in de nieuwe motor zal zitten. 

We kunnen aan elke kant een paar vierkante uitlaatuiteinden zien met een grote uitlaatdemper ertussen die het prototype weggeven, net zoals we hebben gezien op het langere 110-model. En dat is slechts de vraag, welke V8-motor zal de Defender V8 aandrijven? Wordt het de 5.0 liter die bekend is van de Range Rover, RR Sport en Velar of wordt het de geruchten BMW 4.4 liter V8? De oude 5.0 liter motor zou worden uitgefaseerd, waardoor de BMW 4.4 V8-motor een betere keuze is. Hij is niet alleen moderner met minder uitstoot, maar verbruikt waarschijnlijk ook minder brandstof


Land Rover Defender 90 met V8 gespot
Land Rover Defender 90 met V8 gespot
Land Rover Defender 90 met V8 gespot
Land Rover Defender 90 met V8 gespot
Land Rover Defender 90 met V8 gespot
Land Rover Defender 90 met V8 gespot
Land Rover Defender 90 met V8 gespot
Land Rover Defender 90 met V8 gespot
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Landrover

Land Rover autonieuws

De Land Rover is op de Amerikaanse Willy's Jeep na het oudste terreinwagenmerk ter wereld. De wagen ontleent zijn naam aan de verwachting dat hij veel op het land gebruikt zou worden. Zo droeg de eerste brochure die werd uitgegeven nog voordat de auto in productie was de titel "The Land Rover for the farmer, the countryman and general industrial use".
Meer Landrover nieuws
Range Rover Sport SVR begint testfase

Range Rover PHEV model 2022 betrapt

Range Rover Sport model 2023 betrapt

Range Rover PHEV bertrapt

Spyshots Range Rover Evoque LWB

Interieur spyshots Range Rover

Nieuwe Range Rover betrapt tijdens test

Spyshots Landrover Discovery FaceliftAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com