nieuwe graphics achterlichten
Laatste spionage BMW X5 M facelift

Laatste spionage BMW X5 M facelift

woensdag 18 augustus 2021 14:29:23

We kregen vandaag een kleine verrassing toen een prototype voor de bijgewerkte BMW X5 voor onze camera's verscheen. En in dit geval was het de hetere X5M die ons de eer deed. Eerdere waarnemingen tijdens het wintertestseizoen toonden enkele muilezels van de X5 M-facelift met het nieuwe interieur al gemonteerd en prototypelampen als de enige zichtbare behandeling, maar dit prototype vertoont voor het eerst ook een volledig gecamoufleerde neus.

Verwacht een nieuw ontworpen voorbumper met licht opnieuw ontworpen nieren vooraan. We verwachten niet dat de nieren zullen groeien zoals bij de M3- en 4-serie-modellen, dus maak je geen zorgen. Later zullen er ook nieuwe koplampen komen, zoals we kunnen zien ontbreken ze op dit prototype. In plaats daarvan zien we de prototypelampen die we eerder hebben gezien.

 

Aan de achterkant kunnen we wat nieuwe graphics op de achterlichten verwachten, mogelijk in nieuw gevormde behuizingen. Zoals we eerder hebben gezien, zal het gebogen dashboard zoals te zien in de iX natuurlijk zijn plaats innemen in het bijgewerkte assortiment X5-modellen.


Laatste spionage BMW X5 M facelift
Laatste spionage BMW X5 M facelift
Laatste spionage BMW X5 M facelift
Laatste spionage BMW X5 M facelift
Laatste spionage BMW X5 M facelift
Laatste spionage BMW X5 M facelift
Laatste spionage BMW X5 M facelift
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
BMW

BMW autonieuws

Bayerische Motoren Werke werd in oktober 1913 door Karl Friedrich Rapp gesticht als vliegtuigmotorfabriek onder de naam Rapp Motorenwerke. Als locatie werd het Milbertshofendistrict in M?nchen gekozen vlakbij de Gustav Otto Flugmaschinenfabrik, een Duitse vliegtuigenfabriek van Gustav Otto en voorloper van de Bayerische Flugzeug Werke.
Meer BMW nieuws
BMW M5 Touring komt met zevende generatie

De allereerste BMW iX1

Dikke BMW M8 CSL in de maak!

Gesplitste koplampen voor de vernieuwde BMW X7

BMW 5 Serie model 2024

BMW M2 spionage beelden

Eerste beelden BMW 5 Series G60

BMW X8 met gestapelde uitlaatpijpenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2023 Contact: Autoliefhebber.com