Komt er dan eindelijk een nieuwe Toyota Avensis
Informatie
1 reactie
Geen reacties

Komt er dan eindelijk een nieuwe Toyota Avensis

dinsdag 06 januari 2015 07:23:40

We hebben op 10 oktober, vorig jaar, spyshots laten zien van de Sedan uitvoering van de Toyota Avensis. Het is nu tijd voor de grotere Wagon uitvoering om testen te ondergaan.

De belangrijkste vraag bij het zien van de geheime beelden van de Toyota Avensis is niet wanneer die uikomt maar is het een facelift of een compleet nieuw model? Is dit een mule voor de compleet nieuwe avensis of hebben we hier te maken met een gevalletje nieuwe bumper en koplampen......

 

Sinds 2009 is de Toyota Avensis op de markt. Hij is op de Autosalon van Parijs 2008 voor het eerst aan de wereld getoond en in 2011 is er een facelift geweest. Wij denken dat we hier te maken hebben met een compleet nieuwe Toyota Avensis. Een deel van de body is hetzelfde als de huidige maar de voorkant en achterkant hebben andere vormen/design lijnen en ook de LED DRL's zijn een stap vooruit. 

 

Wij verwachten deze 4e generatie nog dit jaar, 2015, en komt op de markt als het 2016 model Toyota Avensis.

Komt er dan eindelijk een nieuwe Toyota Avensis
Komt er dan eindelijk een nieuwe Toyota Avensis
Komt er dan eindelijk een nieuwe Toyota Avensis
Komt er dan eindelijk een nieuwe Toyota Avensis
Komt er dan eindelijk een nieuwe Toyota Avensis
Komt er dan eindelijk een nieuwe Toyota Avensis
Komt er dan eindelijk een nieuwe Toyota Avensis
Er zijn nog geen reacties. Plaats een reactie door op bovenstaande button te klikken.
Specificaties
Auto: Toyota Avensis
Gespot in: Spanje
Automerk: Toyota
Automodel: Avensis

Toyota
Toyota Motor Corporation, Toyota Jidōsha Kabushiki- gaisha) is gemeten naar de beurswaarde (2007) de grootste autofabrikant ter wereld. De Japanse onderneming maakt deel uit van de Nikkei 225. Qua verkoopaantallen neemt Toyota sinds 2007 wereldwijd de eerste plaats in, nog voor General Motors.
Meer Toyota nieuws
Stijlvolle nieuwe Toyota Corolla Touring

Toyota C-HR 1.8 Hybrid AdventureAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijkenAuto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Autoliefhebber.com | © 1998-2019 Contact: Autoliefhebber.com | Sponsor: Creeperz game merchandise, Qlik Sense downloaden, Power BI