Kia HabaNiro Concept uit 2019
Kia Niro 2022 speelt in sneeuw

Kia Niro 2022 speelt in sneeuw

zondag 24 januari 2021 13:39:22

Nou, de nieuwe Kia Niro is een paar weken geleden begonnen met testen in Europa en nu zijn de prototypes in Zweden verschenen. Natuurlijk wordt dit prototype nog steeds zwaar gecamoufleerd, maar we kunnen nog steeds enkele details onderscheiden die ons aan het concept herinneren. Zoals (bijna) altijd zal de productieauto veel worden afgezwakt in vergelijking met het concept, dus er zullen geen vleugeldeuren zijn, maar de algehele vorm van de carrosserie lijkt te blijven.

Dat betekent een vijfdeurs carrosserie met een sportiever design op de C-stijlen. Een langere wielbasis om de passagiers meer ruimte te geven, korte overhangen en de boemerangvormige achterlichten zijn ook kenmerken die uit het concept zijn verplaatst.

 

HabaNiro
De HabaNiro is de eerste Kia in de recente geschiedenis die de kenmerkende tijgerneusgrille van het merk heeft afgeschaft, maar in plaats daarvan een voorkant krijgt die volgens Kia op een haaiensnuit lijkt. Omdat de voorkant nog steeds zwaar bedekt is, kunnen we niet veel van dat nieuwe ontwerp zien. De voorlichten zien er ook zo uit als voorlopig, dus ze geven ons ook geen aanwijzingen

 

Drie varianten
Zo te zien zal het grijze plastic dat de wielkasten bedekt, doorgaan in de onderste delen van de deuren en ons herinneren aan het ontwerp van de HabaNiro-deuren. Het volledig elektrische HabaNico-concept laat ook zien dat de volgende generatie Niro het voortouw zal blijven nemen bij Kia's elektrische push. Er zullen drie varianten blijven: een volledig elektrische versie en plug-inhybride- en fullhybridemodellen voor de productieauto wanneer deze in 2021 op de markt komt als model voor 2022.


Kia Niro 2022 speelt in sneeuw
Kia Niro 2022 speelt in sneeuw
Kia Niro 2022 speelt in sneeuw
Kia Niro 2022 speelt in sneeuw
Kia Niro 2022 speelt in sneeuw
Kia Niro 2022 speelt in sneeuw
Kia Niro 2022 speelt in sneeuw
1 reactie
Reacties
RJS
Nu maar hopen dat de nieuwe Kia Niro er snel aan komt!
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Kia

Kia autonieuws

Kia is een Zuid-Koreaans automerk, dat deel uit maakt van de Hyundai Motor Company. Kia houdt zich tegenwoordig bezig met de ontwikkeling en producties van eigen personenauto's en bedrijfswagens. Het merk heeft op dit moment drie fabrieken in Zuid-Korea, en heeft onlangs een fabriek in Slowakije in gebruik genomen.
Meer Kia nieuws
Eerste beelden nieuwe Hyundai KONA N

De nieuwe Kia EV-cross-over

2022 model Kia Niro begint test

De volgende generatie Kia Sportage

Kia e-Niro met 485 kilometer range

Kia Ceed vanaf 4 juli in de showroom

Vernieuwde Kia Sportage

Wereldpremiere Kia Ceed Sportswagon in GeneveAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2023 Contact: Autoliefhebber.com