Na maanden van geruchten!
Is dit de Audi Q9?
Je bent hier » Home » Spyshots » Is dit de Audi Q9?

Is dit de Audi Q9?

dinsdag 09 maart 2021 18:27:53

Geruchten over een grotere Audi SUV doen al een hele tijd de ronde en nu hebben we eindelijk gepakt wat de Audi Q9 zou kunnen zijn. Op dit moment hebben we echt geen andere ideeën over wat dit zou kunnen zijn. We zagen deze grote en volledig gecamoufleerde Audi SUV rond de testfaciliteit van de Volkswagen-groepen in Zweden, waar ze testen op koud weer uitvoeren. De full-size Audi SUV heeft nog steeds prototype koplampen vooraan, maar we kunnen zien welke vorm ze zullen hebben. 

Aan de achterkant zien we al de juiste achterlichten. Eerdere geruchten suggereerden dat de Q9 een meer coupé-achtige carrosserie zou krijgen, maar de laatste informatie uit Duitsland zegt dat de Q9 in plaats daarvan zal strijden tegen de BMW X7 en de Mercedes GLS, daarom de meer klassieke SUV-vorm met 7 zitplaatsen en een grote kofferbak.

 

TFSI e-aandrijflijnen
Een plug-in hybride wordt verwacht in de Audi Q9 met TFSI e-aandrijflijnen. Of de motor van de aandrijflijnen een 3,0-liter V6-benzinemotor zou zijn, zoals in de 55 TFSI e- en 60 TFSI e-motoren van de Audi Q7, of een grotere 4,0-liter V8-benzinemotor valt nog te bezien. Audi zou kunnen mikken op een EV-actieradius van 50 km vanaf de plug-inhybridevariant.

 

Model 2022
De lancering van de Audi Q9 TFSI e full-size plug-in hybride elektrische SUV kan plaatsvinden in 2022. Zoals je kunt zien, is het patroon van de camouflage niet wat we normaal zien op Audi-prototypes die in Europa testen, maar meer hetzelfde patroon op de prototypes die in China worden getest. Dit zou erop kunnen wijzen dat de Chinese divisie van Audis een deel van de ontwikkeling voor zijn rekening neemt, tenzij Audi besluit om van de Q9 alleen China te maken.

 

Update:
a wat gesprekken met een Audi specialist hebben we de foto's nog beter bekeken en vergeleken met de VW Atlas.
En het lijkt erop dat dit een muilezel is op basis van een VW Atlas-carrosserie met Audi-onderdelen zoals de voorkant. De wielkasten / achterspatborden en de laatste zijachterruit lijken veel op de uitstraling van de Atlas


Is dit de Audi Q9?
Is dit de Audi Q9?
Is dit de Audi Q9?
Is dit de Audi Q9?
Is dit de Audi Q9?
Is dit de Audi Q9?
Is dit de Audi Q9?
Is dit de Audi Q9?
Is dit de Audi Q9?
Is dit de Audi Q9?
1 reactie
Reacties
Linda
Wat een groot beest man en wanneer komt de Audi Q10. Ben een groot fan van Audi en de E-tron generatie kan smullen van de nieuwste ontwikkelingen van elektrisch rijden.
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Audi

Audi nieuws

Het merk heeft zijn oorsprong in het in 1899 opgerichte autobedrijf Horch Automobielwerke. Dit bedrijf werd opgericht door ex-Benz- werknemer August Horch samen met een 3-tal partners. Al na tien jaar stopte deze samenwerking, Horch wilde bekendheid voor zijn merk vergaren door aan autosport deel te nemen. Zijn partners waren het daar niet mee eens omdat het te geld verslindend zou zijn en ontsloegen de technisch directeur en oprichter Horch in 1909.
Meer Audi nieuws
Productie Audi Q8 e-tron van start in Brussel

Audi RS 6 Avant performance

Audi RS6 C7 by G&B Design

Audi A6 Avant e-tron concept

Spyhots Audi EV SUV voor Chinese markt

Spionage momentje Audi Q6 e-tron

Wat! Een Audi Q6 e-tron in 2022

Audi e-tron GT en RS e-tron GT onthuldAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2023 Contact: Autoliefhebber.com