Platform met Audi genaamd Premium Platform Electric
Interieur spyshots Elektrische Porsche Macan

Interieur spyshots Elektrische Porsche Macan

vrijdag 09 juli 2021 18:54:46

We hebben weer wat nieuwe foto's van de elektrische Porsche Macan! De volgende generatie Porsche Macan zal volledig elektrisch gaan en we hebben opnieuw een prototype gezien. Met Porsche die een tijdje geleden eigen foto's uitbracht, laten de exterieurfoto's misschien geen nieuws zien, maar we kregen ook een glimp van het interieur. 

Dit prototype is net afgeleverd en vreemd genoeg hadden de jongens haast om het te bedekken. De interieurfoto's zijn op een andere locatie gemaakt en de vraag is hoeveel van wat we zien ook daadwerkelijk in productie gaat. Het ziet eruit als een mix van verschillende onderdelen, oud en nieuw gecombineerd. De nieuwe Macan zal rijden op een nieuw platform genaamd PPE, Premium Platform Electric, dat samen met Audi is ontwikkeld.

 

Terwijl het platform voor de Taycan (J1) is ontworpen voor auto's die laag op de weg staan, zijn de PBM's ontworpen voor auto's met een hoge vloer, zoals de Macan, volgens technisch hoofd dr. Michael Steiner. Audi zal hoogstwaarschijnlijk het PPE-platform gebruiken voor een aankomend model dat naar verluidt de Q6 e-tron gaat heten. We zijn ook van mening dat zowel Porsche als Audi dit platform in de toekomst voor meer elektrische SUV-modellen zullen gebruiken. We hebben echter geleerd dat het PBM-platform een ​​architectuur heeft die zowel lage als hoge vloeren mogelijk maakt, wat betekent dat we met dat platform alles konden zien, van elektrische A4's tot elektrische Q8's. Terug naar het Macan-prototype op de foto's kunnen we zien dat de koplampen dezelfde vorm hebben als die op de Porsche Taycan, zelfs als de camouflage ze groter probeert te maken.

 

De carrosseriestijl is meer coupé-achtig, met een intrekbare achterspoiler. Het lijkt vrij veel op de Cayenne Coupe op de zij- en achterhoeken. En let niet op de uitlaatpijpen, ze zijn nep. Voorlopig hebben we geen ideeën over de kracht van de volledig elektrische Porsche Macan, maar volgens Dr. Michael Steiner zal de elektrische Macan naar het Turbo- en Turbo S-niveau gaan. Porsche liet ook weten dat de actieradius aanzienlijk langer zal zijn dan op de Taycan. Volgens onze laatste informatie zou de productie van de elektrische Macan eind 2022 beginnen als een model voor 2023, maar mogelijk zal er eerder een officiële onthulling plaatsvinden.

 

De door verbrandingsmotor aangedreven Macan zal nog een paar jaar meegaan om parallel met de elektrische versie te worden verkocht. Zoals je misschien weet uit onze eerdere foto's, is de huidige Macan toe aan een nieuwe facelift om hem nog een paar jaar fris te houden.


Interieur spyshots Elektrische Porsche Macan
Interieur spyshots Elektrische Porsche Macan
Interieur spyshots Elektrische Porsche Macan
Interieur spyshots Elektrische Porsche Macan
Interieur spyshots Elektrische Porsche Macan
Interieur spyshots Elektrische Porsche Macan
Interieur spyshots Elektrische Porsche Macan
Interieur spyshots Elektrische Porsche Macan
Interieur spyshots Elektrische Porsche Macan
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Porsche

Porsche autonieuws

Porsche (Porsche Automobil Holding SE) is een Duits fabrikant van sportauto's, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart.
Meer Porsche nieuws
Porsche Taycan door tuner Jager

Spyshots Porsche 911 hybrid

Meer details Porsche 911 Sport Classic

Porsche 911 Safari opnieuw gespot

Porsche Cayenne Facelift spyshots

Porsche Cayman met vreemde body

Voila. Porsche Cayenne Coupe facelift

Porsche 718 Boxster Spyder 4 CylinderAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2023 Contact: Autoliefhebber.com