Debuut op 11 november
Interieur gespot van de BMW iX1

Interieur gespot van de BMW iX1

elektrische Interieur gespot van de BMW iX1
dinsdag 10 november 2020 18:01:36

De BMW iNext / iX elektrische SUV maakt later deze week zijn debuut. Maar we bespioneerden een prototype tijdens een last-minute test en aangezien de chauffeur besloot om wat spullen te halen bij een benzinestation, slaagden we erin om een ​​aantal duidelijke foto's van het interieur te maken terwijl hij weg was. Het gebogen dashboard is te zien, evenals het nieuwe stuur met zijn led-verlichting.

Ik hoop dat het licht kan worden uitgeschakeld, want ik heb een gevoel dat niet ieders smaak zal zijn. Merk ook op dat het lijkt alsof de lichte streep is bedekt, dus het is eigenlijk langer. Geruchten suggereren dat we de Elektrische BMW iX in drie varianten en vermogensfasen zullen zien. Het instapmodel zal ca.308 pk hebben, het middenmodel ca.522 pk en het topmodel ca 610 pk. De maat ligt ongeveer tussen de X3 en de X5 in en wordt aangeboden met vierwielaandrijving.

 

Debuut is gepland voor 11 november, zelfs als de productie voor het eerst start in juli 2021. En tot nu toe weten we niet of BMW woensdag gewoon enkele exterieurfoto's zal vrijgeven of ook de interieur- en technische informatie over de nieuwe auto. Maar vrij zeker is dat we eindelijk de productienaam voor deze EV zullen krijgen, in plaats van alleen maar te gissen met iNext / iX


Interieur gespot van de BMW iX1
Interieur gespot van de BMW iX1
Interieur gespot van de BMW iX1
Interieur gespot van de BMW iX1
Interieur gespot van de BMW iX1
Interieur gespot van de BMW iX1
Interieur gespot van de BMW iX1
Interieur gespot van de BMW iX1
Interieur gespot van de BMW iX1
Interieur gespot van de BMW iX1
Interieur gespot van de BMW iX1
Interieur gespot van de BMW iX1
Interieur gespot van de BMW iX1
Interieur gespot van de BMW iX1
1 reactie
Reacties
Bastiaan
Wat zie ik hier? Een curved LED scherm in een volledig elektrische SUV van BMW. De wereld is aan het veranderen en daar ben ik nu getuige van. Bizar mooie spy fotos van een prachtig automerk
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Auto: BMW iX1
Automerk: BMW
Automodel: iX1
Modeljaar: 2021
BMW

BMW autonieuws

Bayerische Motoren Werke werd in oktober 1913 door Karl Friedrich Rapp gesticht als vliegtuigmotorfabriek onder de naam Rapp Motorenwerke. Als locatie werd het Milbertshofendistrict in M?nchen gekozen vlakbij de Gustav Otto Flugmaschinenfabrik, een Duitse vliegtuigenfabriek van Gustav Otto en voorloper van de Bayerische Flugzeug Werke.
Meer BMW nieuws
Wintertests BMW X4 M LCI

BMW i4 M opnieuw betrapt

BMW 4 Serie Gran Coupe heeft sneeuwpret

Prototype bijgewerkte iX3 betrapt
Spyshots BMW X1 plug-in hybride

BMW X7 facelift prototype onderweg

BMW 2 Serie Active Tourer verliest camouflage

Elektrische BMW iX1 komt eind 2022Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com