debuut in de eerste helft van 2021
Hyundai Bayon nieuwe crossover betrapt

Hyundai Bayon nieuwe crossover betrapt

woensdag 25 november 2020 18:56:25

Vandaag plaagde Hyundai een nieuwe kleinere cross-over die de naam Bayon zal krijgen. Ze hebben een foto vrijgegeven met een boemerangvormig achterlicht en de informatie dat deze cross-over onder de Kona zal schuiven. Deze kleine informatie heeft ons enigszins geholpen, aangezien we, zoals u zich misschien herinnert, de Bayon al als prototype hebben geschoten. 

Op dat moment kenden we de naam nog niet en noemden het simpelweg de opvolger van de Hyundai i20 Active. De Bayon is gebaseerd op het i20-platform en zal ook zijn motoren en het grootste deel van zijn interieur delen, zoals we kunnen zien. Het is voorlopig niet duidelijk of alle motoropties van de i20 zullen worden gedeeld of alleen de krachtigere turbomotoren.

 

Misschien zien we zelfs een Bayon N met de motor uit de i20 N. En we kunnen het boemerangvormige achterlicht ook op deze twee prototypes zien. Merk op dat sommige van de foto's dezelfde zijn die we gebruikten toen we het de i20 Active-opvolger noemden en dat sommige foto's nieuw zijn. Verwacht een debuut in de eerste helft van 2021.


Hyundai Bayon nieuwe crossover betrapt
Hyundai Bayon nieuwe crossover betrapt
Hyundai Bayon nieuwe crossover betrapt
Hyundai Bayon nieuwe crossover betrapt
Hyundai Bayon nieuwe crossover betrapt
Hyundai Bayon nieuwe crossover betrapt
Hyundai Bayon nieuwe crossover betrapt
Hyundai Bayon nieuwe crossover betrapt
Hyundai Bayon nieuwe crossover betrapt
Hyundai Bayon nieuwe crossover betrapt
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Hyundai

Hyundai autonieuws

Hyundai Motor Company (opgericht in 1967) is een van de succesvolste automerken van dit moment. Anno 2020 is Hyundai de op vier na grootste autoproducent ter wereld. Hyundai beschikt wereldwijd over acht moderne autofabrieken en zeven Design & Technical Centres. In totaal zijn bijna 110.000 mensen bij Hyundai Motor Company werkzaam. Hyundai is ook een van de meest innovatieve autofabrikanten ter wereld. Het merk streeft naar een leidende rol op het gebied van elektrische mobiliteit met batterij-elektrische en waterstof-elektrische voertuigen en geŽlektrificeerde hybride-modellen. In Nederland behoort Hyundai bij de succesvolste en bestverkopende autoproducenten. Hyundai Motor Netherlands deelt het succes met de Hyundai-dealerbedrijven in Nederland. Hyundai is Partner van de FIFA, de KNVB en het Van Gogh Museum. De fabrikant is regerend wereldkampioen in zowel het spectaculaire World Rally Championship (WRC) als in de toerwagenraceklasse WTCR.
Meer Hyundai nieuws
Hyundai N Vision 74

Unieke elektrische Hyundai Motors vloot betrapt

Nieuwe Hyundai Tucson in Nederland

Hyundai deelt teaserbeeld IONIQ 5

Nieuwe foto's Hyundai Ioniq 5

Hyundai en Van Gogh Museum

Hyundai H1 verliest meer camouflage

Hyundai H1 / Starex spyshotsAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2023 Contact: Autoliefhebber.com