Hurtan is een exclusief familiebedrijf
Hurtan sportwagen gespot in Spanje

Hurtan sportwagen gespot in Spanje

vrijdag 15 januari 2021 17:36:06

Vandaag kunnen we u enkele spionagefoto's aanbieden van een merk dat we zelden testen, de Hurtan! Als je het merk Hurtan niet kent, laten we beginnen met een kleine geschiedenisles. In 1992 realiseerde Juan Hurtado eindelijk zijn droom, om zijn eigen auto's te bouwen onder zijn eigen merk; Hurtan Automoviles. Hurtan is een exclusief familiebedrijf waar elke auto individueel op maat wordt gemaakt en waar het ontwerp en de inspiratie uit klassieke auto's komen. Het klassieke ontwerp wordt vervolgens gecombineerd met moderne technologie om het bezit gemakkelijk te maken. Ze zijn gevestigd in Santa Fe, net buiten de prachtige stad Granada in Spanje. 

Tegenwoordig hebben ze een paar modellen in hun assortiment, maar dat wordt binnenkort uitgebreid met een nieuw model dat we hebben geschoten tijdens tests op de openbare weg in Spanje. Deze sportief ogende coupé is volgens onze informatie eigenlijk gebaseerd op een Mazda-platform en zal verkrijgbaar zijn met twee verschillende motoren. Dit betekent ofwel een 1.5 liter motor met 132 pk of een 2.0 liter motor met 184 pk. Beide gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak of als optie voor de 2.0 liter motor is er een automatische versnellingsbak leverbaar. Het debuut is gepland voor het eerste kwartaal van 2021 als alles volgens plan verloopt.


Hurtan sportwagen gespot in Spanje
Hurtan sportwagen gespot in Spanje
Hurtan sportwagen gespot in Spanje
Hurtan sportwagen gespot in Spanje
Hurtan sportwagen gespot in Spanje
Hurtan sportwagen gespot in Spanje
Hurtan sportwagen gespot in Spanje
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Hurtan

Hurtan autonieuws

Hurtan is een exclusief familiebedrijf, waar elke auto individueel op maat wordt gemaakt. Hurtan, gevestigd in Granada (Spanje), dekt momenteel een zeer speciale vraag naar voertuigen, waardoor het zich onderscheidt op de nationale en internationale markten door ambachtelijke auto's over de hele wereld te exporteren. Momenteel zijn de markten in AziŽ en het Midden-Oosten goed voor het grootste deel van de vraag van Hurtan.
Meer Hurtan nieuws
Hurtan Grand Albaycin Roadster betrapt


Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com