Onthulling vrijdag 22 januari
Hurtan Grand Albaycin Roadster betrapt

Hurtan Grand Albaycin Roadster betrapt

woensdag 20 januari 2021 17:25:23

Herinner je je de spionagefoto's van vorige week nog waarop een retro-stijl Hurtan-sportwagen werd getest? Sindsdien hebben we een paar dingen geleerd; het model zal de Hurtan Grand Albaycin heten en het zal in de vorm van twee verschillende carrosserievarianten komen. We hebben een aantal nieuwe foto's van vandaag die een roadster-versie van de Grand Albaycin laten zien tijdens een testsessie in een klassieke tweekleurige lak. En zoals we op de interieurfoto's kunnen zien, zijn de twee kleuren van buitenaf ook binnen te vinden. 

De donkergroene en bruine kleur werkt erg goed samen. We kunnen ook zien dat het interieur er net zo uitziet als zijn donorauto, de Mazda MX 5, met uitzondering van het zachte leer en de houten bekleding. We kunnen ook het Hurtan-logo op de stuurwielen zien, evenals de naam Hurtan die in de hoofdsteunen van de stoelen is gestikt. Volgens de website van Hurtan zal de onthulling plaatsvinden op vrijdag de 22e, dus het is nog maar een paar dagen. We geloven dat de Roadster-versie als eerste zal worden onthuld vanwege de lagere hoeveelheid camouflage en dat de targa-versie die we vorige week hebben geknapt iets later zal worden onthuld. Net als de targa-versie zal de Roadster worden aangeboden met twee verschillende motoren. Dit betekent ofwel een 1.5 liter motor met 132 pk of een 2.0 liter motor met 184 pk


Hurtan Grand Albaycin Roadster betrapt
Hurtan Grand Albaycin Roadster betrapt
Hurtan Grand Albaycin Roadster betrapt
Hurtan Grand Albaycin Roadster betrapt
Hurtan Grand Albaycin Roadster betrapt
Hurtan Grand Albaycin Roadster betrapt
Hurtan Grand Albaycin Roadster betrapt
Hurtan Grand Albaycin Roadster betrapt
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Hurtan

Hurtan autonieuws

Hurtan is een exclusief familiebedrijf, waar elke auto individueel op maat wordt gemaakt. Hurtan, gevestigd in Granada (Spanje), dekt momenteel een zeer speciale vraag naar voertuigen, waardoor het zich onderscheidt op de nationale en internationale markten door ambachtelijke auto's over de hele wereld te exporteren. Momenteel zijn de markten in AziŽ en het Midden-Oosten goed voor het grootste deel van de vraag van Hurtan.
Meer Hurtan nieuws
Hurtan sportwagen gespot in SpanjeAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com