achtervleugel gestolen uit een Porsche raceauto
Giga taartschep op Porsche 911 GT3 RS

Giga taartschep op Porsche 911 GT3 RS

woensdag 24 maart 2021 18:15:36

Met de “gewone” 911/992 GT3 uit en officieel zijn alle ogen nu gericht op de GT3 RS. Als je denkt dat de huidige generatie van de 991.2 GT3 RS wild is, denk dan nog eens goed na. Het eerste waarop we reageren, is de gekke aero. Gigantische luchtinlaten / uitlaten in de motorkap en een achtervleugel gestolen uit een Porsche raceauto. 

En dat alles in combinatie met een wijde body. Zoals elke dag een legale raceauto op straat. Er zit nog veel camouflage achter enkele details zoals de luchtinlaten op de achterspatborden, de luchtuitlaten / louvres op de voorspatborden en de bi-plane achtervleugel. Het vermogen komt van een natuurlijk aangezogen flat-six die ergens tussen de 540 en 580 pk levert, aangesloten op een PDK-versnellingsbak.

 

PDK only


Net als de huidige versie zal het RS-model alleen PDK zijn. Dezelfde motor levert 510 paarden in de reguliere GT3 maar daar kun je kiezen tussen de PDK en een handgeschakelde versnellingsbak. We hoorden geruchten dat de GT3 RS misschien wat vertraging oploopt, aangezien Porsche blijkbaar problemen heeft met het certificeren van de motor met betrekking tot de uitstoot, maar of het gerucht waar is of niet, we zijn er zeker van dat Porsche dat zal oplossen.


Giga taartschep op Porsche 911 GT3 RS
Giga taartschep op Porsche 911 GT3 RS
Giga taartschep op Porsche 911 GT3 RS
Giga taartschep op Porsche 911 GT3 RS
Giga taartschep op Porsche 911 GT3 RS
Giga taartschep op Porsche 911 GT3 RS
Giga taartschep op Porsche 911 GT3 RS
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Auto: Porsche 911 GT3 RS
Automerk: Porsche
Automodel: 911
Uitvoering: 911 GT3 RS / 992
Modeljaar: 2022
Porsche

Porsche autonieuws

Porsche (Porsche Automobil Holding SE) is een Duits fabrikant van sportauto's, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart.
Meer Porsche nieuws
Porsche 911 Safari opnieuw gespot

Interieur spyshots Elektrische Porsche Macan

Porsche Cayenne Facelift spyshots

Porsche Cayman met vreemde body

Voila. Porsche Cayenne Coupe facelift

Porsche 718 Boxster Spyder 4 Cylinder

Porsche Sport Classic comeback?

Spyshots prototype Porsche Cayenne FaceliftAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com