debuut mogelijk in 2022
Gesplitste koplampen voor de vernieuwde BMW X7

Gesplitste koplampen voor de vernieuwde BMW X7

dinsdag 10 augustus 2021 13:28:57

We hebben weer een aantal mooie foto's van de aanstaande facelift voor de BMW X7 met de nieuwe gesplitste koplampen. Zoals we al vermoedden toen we de eerste prototypes zagen, krijgt de vernieuwde X7 koplampen in een split-design. 

Het bovenste gedeelte bevat de indicator en de LED DRL terwijl het onderste deel de hoofdkoplamp zal zijn. Dit is een ontwerp dat we zowel op de nieuwe BMW 7 Serie als op de BMW X8 / XM terug zullen vinden. De veranderingen zijn niet alleen dat de lampen veel lager zitten, de grille oogt iets breder en zelfs de motorkap is veranderd. Uiteraard krijgt ook de voorbumper een nieuwe look met nieuw ontworpen luchtinlaten.

 

Aan de achterkant kunnen we ook enkele nieuw ontworpen achterlichten zien samen met nieuw gevormde uitlaatpijpen. Uiteraard wordt ook de achterbumper iets opnieuw ontworpen. We kunnen ook enkele veranderingen aan het interieur zien met het grotere "gebogen dashboard" als een nieuwe functie, evenals aan de motoren voordat het tijd is voor een debuut, mogelijk in 2022


Gesplitste koplampen voor de vernieuwde BMW X7
Gesplitste koplampen voor de vernieuwde BMW X7
Gesplitste koplampen voor de vernieuwde BMW X7
Gesplitste koplampen voor de vernieuwde BMW X7
Gesplitste koplampen voor de vernieuwde BMW X7
Gesplitste koplampen voor de vernieuwde BMW X7
Gesplitste koplampen voor de vernieuwde BMW X7
Gesplitste koplampen voor de vernieuwde BMW X7
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
BMW

BMW autonieuws

Bayerische Motoren Werke werd in oktober 1913 door Karl Friedrich Rapp gesticht als vliegtuigmotorfabriek onder de naam Rapp Motorenwerke. Als locatie werd het Milbertshofendistrict in M?nchen gekozen vlakbij de Gustav Otto Flugmaschinenfabrik, een Duitse vliegtuigenfabriek van Gustav Otto en voorloper van de Bayerische Flugzeug Werke.
Meer BMW nieuws
BMW M5 Touring komt met zevende generatie

De allereerste BMW iX1

Dikke BMW M8 CSL in de maak!

Laatste spionage BMW X5 M facelift

BMW 5 Serie model 2024

BMW M2 spionage beelden

Eerste beelden BMW 5 Series G60

BMW X8 met gestapelde uitlaatpijpenAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2023 Contact: Autoliefhebber.com