Geheim kijkvoer met de nieuwe Porsche Cayenne 2014

Geheim kijkvoer met de nieuwe Porsche Cayenne 2014

donderdag 13 juni 2013 15:37:40

We zagen deze beelden van de nieuwe facelift Porsche Cayenne in hartje Duitsland. De Porsche 911, Boxster en Cayman hebben de nieuwe Porsche look al en de Macan is nog even uitgesteld. Dus is het nu beurt aan de grote reus, de Cayenne.  Het voelt alsof het nieuwe model net uitgekomen is maar Porsche wil verversen voor de komende jaren tijd.

 

Zoals we door de camouflage heen kunnen zien zijn er wijzigingen aan de bumpers, verlichting voorkant, slankere achterlampen units en gewijzigde achterbumper. Ook zien we nieuwe velgen en er komen ook kleine aanpassingen aan het interieur. Er gaan geruchten dat Porsche meer motoren beschikbaar gaat stellen in een Cayenne. Denk ook aan een hybride uitvoering die al tijden in de geruchten gang zijn werk doet.


Geheim kijkvoer met de nieuwe Porsche Cayenne 2014
Geheim kijkvoer met de nieuwe Porsche Cayenne 2014
Geheim kijkvoer met de nieuwe Porsche Cayenne 2014
Geheim kijkvoer met de nieuwe Porsche Cayenne 2014
Geheim kijkvoer met de nieuwe Porsche Cayenne 2014
Geheim kijkvoer met de nieuwe Porsche Cayenne 2014

1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Automerk: Porsche
Automodel: Cayenne
Wordt verwacht: 2014/2015
Porsche

Porsche autonieuws

Porsche (Porsche Automobil Holding SE) is een Duits fabrikant van sportauto's, opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche, tevens de ontwerper van de eerste Volkswagen. Het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen, onder de rook van Stuttgart.
Meer Porsche nieuws
Nieuwe Porsche 911 GT3 en GT4 RS bespioneerd

Porsche Taycan Cross Turismo volledig camouflagevrij

Porsche 911 / 992 Turbo met rare spoiler

Mysterieuze prototype Porsche 911

Elektrische Porsche Macan bespioneerd

Porsche GT3 RS mag de ring op

Spionagebeelden Porsche Taycan Cross Turismo

Porsche Macan Facelift maakt metersAutoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com