Tijd voor het debuut
Fotograaf betrapt BMW M4 Convertible

Fotograaf betrapt BMW M4 Convertible

zaterdag 23 januari 2021 20:49:25

De BMW M4 Cabrio is al lang te laat om te debuteren als je het ons vraagt. De Coupé is al een tijdje officieel en we verwachten dat de cabriolet zeer binnenkort zal volgen. Met dit prototype in de BMW M-groep van testauto's die we vandaag hebben gespot, hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat nieuwe foto's voor je te maken.


Fotograaf betrapt BMW M4 Convertible
Fotograaf betrapt BMW M4 Convertible
Fotograaf betrapt BMW M4 Convertible
Fotograaf betrapt BMW M4 Convertible
Fotograaf betrapt BMW M4 Convertible
Fotograaf betrapt BMW M4 Convertible
Fotograaf betrapt BMW M4 Convertible
1 reactie
Reacties
Yussuf
Ben een echte bimmer fan en deze kleur is ook echt een super mooie kleur. Ik geloof dat deze kleur alleen op de BMW te koop is. Mooie site met echte spyshots.
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
BMW

BMW autonieuws

Bayerische Motoren Werke werd in oktober 1913 door Karl Friedrich Rapp gesticht als vliegtuigmotorfabriek onder de naam Rapp Motorenwerke. Als locatie werd het Milbertshofendistrict in M?nchen gekozen vlakbij de Gustav Otto Flugmaschinenfabrik, een Duitse vliegtuigenfabriek van Gustav Otto en voorloper van de Bayerische Flugzeug Werke.
Meer BMW nieuws
BMW M2 ​​volledig elektrisch

De nieuwe BMW iX xDrive

IJspret voor BMW M3 Touring

BMW M4 Cabrio showroom klaar

BMW 8 Serie Gran Coupe Facelift

BMW X4 interieur spionage foto's

BMW X6 Facelift betrapt

2022 model BMW X7 facelift betraptAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com