debuut als 2022-model
Ford Fiesta facelift spyshots

Ford Fiesta facelift spyshots

dinsdag 20 april 2021 20:17:35

De Ford Fiesta heeft zin in een kleine hap, zoals we op onze foto's kunnen zien. En na 4 jaar op de markt is het er echt tijd voor om de concurrentie bij te houden.

We zagen deze Fiesta Active tijdens tests in de buurt van de Ford-fabriek in Keulen en zoals we kunnen zien, lijken de veranderingen subtiel te zijn. De grootste verandering zal aan de voorkant gebeuren met een nieuwe voorbumper, een nieuwe grille en koplampen met nieuwe graphics.

 

Ook voor de dagrijverlichting kunnen we een nieuw ontwerp verwachten. Aan de achterkant verwachten we enkele nieuwe achterlichten samen met kleinere aanpassingen aan de bumper. Enkele nieuwe kleuren en wielontwerpen zullen de veranderingen aan het exterieur afronden.

 

Verwacht geen grotere veranderingen aan het interieur, mogelijk enkele upgrades van de bekleding en een bijgewerkt infotainmentsysteem. Hetzelfde geldt voor de motoren, aangezien Ford ze al heeft geüpdatet voor het 2020-model. Verwacht eind 2021 een debuut als 2022-model, wanneer de bijgewerkte Fiesta de strijd zal aangaan met de Hyundai i20, de Opel Corsa en de even bijgewerkte VW Polo.


Ford Fiesta facelift spyshots
Ford Fiesta facelift spyshots
Ford Fiesta facelift spyshots
Ford Fiesta facelift spyshots
Ford Fiesta facelift spyshots
Ford Fiesta facelift spyshots
Ford Fiesta facelift spyshots
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Ford

Ford autonieuws

Ford Motor Company is wereldwijd toonaangevend op het gebied van auto's en mobiliteit. Het bedrijf is gevestigd in Dearborn, Mich., Verenigde Staten. Het bedrijf heeft 202.000 werknemers en 62 fabrieken wereldwijd. De kerntaken zijn het ontwerpen, fabriceren, op de markt brengen, financieren en onderhouden van een volledig assortiment personenauto's, pick-ups, SUV's en elektrisch aangedreven auto's van het merk Ford. Ook het luxemerk Lincoln maakt deel uit van Ford. Daarnaast houdt Ford zich via Ford Smart Mobility ook intensief bezig met nieuwe mogelijkheden. Met dit plan streeft Ford ernaar om toonaangevend te zijn op het gebied van connectiviteit, mobiliteit, autonome auto's, de klantervaring en data analytics. Meer informatie over Ford, zijn internationale producten of over de Ford Motor Credit Company

Ford Europa fabriceert, verkoopt en onderhoudt auto's van het merk Ford in 50 afzonderlijke markten en heeft ongeveer 52.000 werknemers in dienst. Joint ventures en zelfstandige activiteiten meegeteld, werken er ongeveer 66.000 mensen voor het bedrijf. Ford Europa bestaat uit Ford Motor Credit Company, Ford Customer Service Division en 24 productiefaciliteiten (16 eigen of ge´ntegreerde joint venture-faciliteiten en 8 zelfstandige joint venture-faciliteiten). De eerste auto's van Ford werden in 1903 naar Europa verscheept, hetzelfde jaar waarin Ford Motor Company is opgericht. De productie in Europa begon in 1911
Meer Ford nieuws
nieuwe foto's vernieuwde Ford Focus

Ford Everest komt naar Europa

Ford Ranger prototypes in Europa

Ford Evos niet shanghai only?

Ford Focus Active Wagon betrapt

Ford Focus tijdens wintertesten

Line-up Ford Puma uitgebreid met ST

Supersnelle Ford Mustang Mach-E GTAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2022 Contact: Autoliefhebber.com