CMA-platform met Volvo
Facelift Lynk & Co 01 op straat

Facelift Lynk & Co 01 op straat

zondag 06 september 2020 19:02:51

De 01 was het eerste model van het Chinese merk Lynk & Co, een merk van Geely dat veel technologie deelt met Volvo. Ze delen zelfs het CMA-platform met Volvo. De Lynk & Co 01 is al een aantal jaren op de markt in China en met het Europese debuut op zijn tijd voor een kleine opfrisbeurt, zoals we voor het eerst bespioneerden tijdens het winterse testseizoen.

Nu zijn we terug met enkele nieuwe foto's die laten zien dat de prototypes nog in ontwikkeling zijn. Zoals we op dit prototype kunnen zien, is de hele voorkant bedekt, maar een close-up laat zien dat er slechts kleine wijzigingen gepland lijken te zijn. We vermoeden dat het 01-model vooraan de uitstraling van de 05 SUV Coupé krijgt met een iets sportievere uitstraling.

 

De achterbumper is ook afgedekt, dus we kunnen ook daar wat kleinere ontwerpwijzigingen verwachten. Iemand vergat het interieur af te dekken terwijl hij geparkeerd stond, dus we konden redelijk goed naar binnen kijken en het nieuwe interieur onthullen. Het scherm voor het infotainmentsysteem is flink gegroeid, de bediening voor de elektronische handrem heeft een nieuwe stand gekregen en de hele middenconsole ziet er strakker en netter uit. Goed om te zien dat het zware chromen decor van het huidige model is verdwenen. Het stuur heeft een nieuw design en waar het oude stuurwiel knoppen had voor bijvoorbeeld de radiobediening, heeft het nieuwe touch controls. Bekijk het interieur van de Lynk & Co 05 en je zult zien dat de 01 vrijwel hetzelfde interieur krijgt.


Facelift Lynk & Co 01 op straat
Facelift Lynk & Co 01 op straat
Facelift Lynk & Co 01 op straat
Facelift Lynk & Co 01 op straat
Facelift Lynk & Co 01 op straat
Facelift Lynk & Co 01 op straat
Facelift Lynk & Co 01 op straat
Facelift Lynk & Co 01 op straat
Facelift Lynk & Co 01 op straat
Facelift Lynk & Co 01 op straat
Facelift Lynk & Co 01 op straat
Facelift Lynk & Co 01 op straat
Facelift Lynk & Co 01 op straat

1 reactie
Reacties
Kanno
Dit is voor het eerst dat ik dit automerk zie op de openbare weg. De Lynk Co had ik ooit als concept model gezien tijdens oude autoshow in Frankfurt waar ik was. Zie ook wat Nissan Murano looks n dit model. Mooie spot.
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Specificaties
Auto: Lynk & Co 01
Automerk: Lynk & Co
Automodel: 01
Modeljaar: 2021
Lynk & Co
Lynk & Co is een Chinees-Zweeds automerk dat eigendom is van Zhejiang Geely Holding Group. Opgericht in 2016, zullen zijn auto's worden gepositioneerd tussen die van het merk Geely en het Zweedse merk Volvo, dat in 2010 door Geely is gekocht.
Meer Lynk & Co nieuws


Autoliefhebber.com is in 1999 gestart met eigenaar Armand van Amersfoort. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Overstappen.nl  een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2020 Contact: Autoliefhebber.com