Model 2022 is bekend
Elektrische BMW 3 Serie gespot

Elektrische BMW 3 Serie gespot

elektrische Elektrische BMW 3 Serie gespot
vrijdag 18 juni 2021 19:36:20

We hebben de volledig elektrische BMW 3 Serie al vele malen gezien, maar nu komen de prototypes in de volgende fase en onthullen meer details. We weten dat BMW op zoek is naar een uitbreiding van hun assortiment "gewone" auto's naar elektrische modellen, zoals het geval is met de iX3, die in feite een volledig elektrische X3 is. BMW heeft al bevestigd dat de volgende generatie X1 en 5-serie ook als volledig elektrische versies zullen komen en we hebben ook de volgende generatie BMW 7-serie als een EV bespioneerd. 

De 3 Serie sedan lijkt dezelfde kant op te gaan met elektrificatie zoals we de stickers op het prototype kunnen zien en we merken ook het ontbreken van uitlaatpijpen. De voorkant lijkt de meeste camouflage te hebben waar we verwachten dat de camouflage het feit verbergt dat de grille gesloten is en in dezelfde stijl is als de komende iX3. Maar dit prototype heeft nu ook de nieuw ontworpen koplampen. Zowel de vorm als de LED DRL's zijn verschillend zoals je kunt zien op onze foto's.

 

Dit is ook de look die we zullen zien bij de bijgewerkte reguliere BMW 3-serie auto's. Natuurlijk zal de voorbumper visuele stylingveranderingen ondergaan, aangezien de EV-auto's niet dezelfde soort koeling nodig hebben en om ze te onderscheiden van zijn door een verbrandingsmotor aangedreven broers en zussen. De achterbumper zal natuurlijk ook wat kleinere veranderingen ondergaan aangezien de uitlaatpijpen ontbreken en er geen uitsparingen nodig zijn. Een set van mooi en ongezien? wielen ronden het uiterlijk van dit prototype af. Dit prototype lijkt een LWB-versie te zijn wat erop zou kunnen wijzen dat dit een alleen China-model is. Het kan echter ook zijn dat de LWB-versie beter geschikt is als EV omdat er meer ruimte is voor grotere accu's.

 

En in dat geval zou dit een model kunnen zijn voor alle markten, inclusief de VS en Europa. We kunnen ook het bedekte interieur zien, maar we zijn er vrij zeker van dat de elektrische BMW 3-serie het gebogen dashboard zal krijgen dat nu zijn weg vindt naar alle nieuwe BMW-auto's. Voorlopig hebben we geen idee wat de elektrische BMW 3-serie zal aandrijven waarvan wordt beweerd dat deze de i3-naam krijgt wanneer deze op de markt komt.

 

Kunnen we dezelfde configuratie zien als in de aankomende i4 of gaat BMW voor een minder sportieve configuratie met de elektrische 3-serie? En wat gebeurt er met de huidige i3 als de elektrische 3-serie i3 gaat heten? Hoogstwaarschijnlijk zal het worden geannuleerd en vervangen door een nieuw EV-voertuig. Ook al voelt het niet zo, de i3 is al sinds 2013 op de markt.


Elektrische BMW 3 Serie gespot
Elektrische BMW 3 Serie gespot
Elektrische BMW 3 Serie gespot
Elektrische BMW 3 Serie gespot
Elektrische BMW 3 Serie gespot
Elektrische BMW 3 Serie gespot
Elektrische BMW 3 Serie gespot
Elektrische BMW 3 Serie gespot
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
BMW

BMW autonieuws

Bayerische Motoren Werke werd in oktober 1913 door Karl Friedrich Rapp gesticht als vliegtuigmotorfabriek onder de naam Rapp Motorenwerke. Als locatie werd het Milbertshofendistrict in M?nchen gekozen vlakbij de Gustav Otto Flugmaschinenfabrik, een Duitse vliegtuigenfabriek van Gustav Otto en voorloper van de Bayerische Flugzeug Werke.
Meer BMW nieuws
BMW M5 Touring komt met zevende generatie

De allereerste BMW iX1

Dikke BMW M8 CSL in de maak!

Laatste spionage BMW X5 M facelift

Gesplitste koplampen voor de vernieuwde BMW X7

BMW 5 Serie model 2024

BMW M2 spionage beelden

Eerste beelden BMW 5 Series G60Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2024 Contact: Autoliefhebber.com