Ook ID.Cargo als vrachtversie
Elektrisch VW ID.Buzz in 2025

Elektrisch VW ID.Buzz in 2025

elektrische Elektrisch VW ID.Buzz in 2025
zondag 18 juli 2021 19:56:30

Tijd voor prototypes van het echte lichaam voor de ID.Buzz! Na onze twee eerste foto's hebben we nu een volledige set van de aankomende volledig elektrische ID.Buzz tijdens het testen in de Alpen. Geen op T6.1 gebaseerde muilezels meer, maar nu is het echte werk uit en testen en in dit geval lijkt het erop dat het eigenlijk de ID.Cargo is die is gespot. De zijkanten zijn bedekt met folie, dus het is moeilijk te zeggen of er ramen achter de folie zitten of niet. De ID.Cargo is dan natuurlijk de vrachtversie van de ID.Buzz. Opnieuw gebruikt Volkswagen een slim soort camouflage waardoor het prototype meer op een Renault Traffic lijkt dan op iets anders. 

De achterste foto maakt het mogelijk om een ​​idee te krijgen van de grootte en hoogte van de ID.Buzz/ID.Cargo Volkswagen onthulde ook dat de beschikbare batterijcapaciteit 48 tot 111 kWh zal zijn met een bereik tot 550 km (WLTP). De elektromotor krijgt 150 kW en drijft de achterwielen aan. AWD wordt optioneel en de topsnelheid is vastgelegd op 160 km/u.

 

Ook komen er zonnepanelen op het dak die je een extra bereik tot 15 km kunnen geven. Vanaf 2025 zal de ID.Buzz ook de eerste elektrische bestelwagen zijn die volledig autonoom kan rijden.


Elektrisch VW ID.Buzz in 2025
Elektrisch VW ID.Buzz in 2025
Elektrisch VW ID.Buzz in 2025
Elektrisch VW ID.Buzz in 2025
Elektrisch VW ID.Buzz in 2025
Elektrisch VW ID.Buzz in 2025
Elektrisch VW ID.Buzz in 2025
Elektrisch VW ID.Buzz in 2025
Elektrisch VW ID.Buzz in 2025
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Volkswagen

Volkswagen autonieuws

Volkswagen, vaak afgekort als VW, is het belangrijkste automerk van de Volkswagen Group. Volkswagen heeft twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto's ter wereld ooit, namelijk de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf (stand van zaken 2004).
Meer Volkswagen nieuws
Wereldpremiere VW ID.7 in mei 2023


Autoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2024 Contact: Autoliefhebber.com