sticker met Elektrofahrzeug
Eindelijk! De ID.Buzz met zonnepanelen

Eindelijk! De ID.Buzz met zonnepanelen

elektrische Eindelijk! De ID.Buzz met zonnepanelen
woensdag 10 februari 2021 14:36:55

De langverwachte nieuwe Volkswagen-microbus komt eindelijk dichter bij zijn debuut, aangezien we nu de eerste muilezels hebben gezien voor de volledig elektrische ID.Buzz. Hoewel we de muilezels of prototypen nog moeten zien testen, hebben we deze muilezel op een autotrailer gevangen en zoals we kunnen zien, is de muilezel verborgen onder een Volkswagen T6-carrosserie die zowel korter als breder is dan de gewone T6. 

Natuurlijk is er ook de sticker "Elektrofahrzeug" die het weggeeft. Elektrofahrzeug betekent elektrisch voertuig voor degenen die niet zo bekend zijn in de Duitse taal. Volkswagen heeft al bekend gemaakt dat de productieversie van de ID.Buzz in 2022 zal worden onthaald en dat deze ook zal worden gevolgd door de ID.Cargo.

 

De Volkswagen ID.Cargo
De ID.Cargo wordt uiteraard de vrachtversie van de ID.Buzz. Volkswagen onthulde ook dat de beschikbare batterijcapaciteit van 48 tot 111 kWh zal zijn met een bereik tot 550 km (WLTP). De elektromotor zal 150 kW hebben en de achterwielen aandrijven. AWD is optioneel en de topsnelheid is vastgesteld op 160 km / u. Ook komen er zonnepanelen op het dak die je een extra bereik kunnen geven tot wel 15 km.


Eindelijk! De ID.Buzz met zonnepanelen
Eindelijk! De ID.Buzz met zonnepanelen
Eindelijk! De ID.Buzz met zonnepanelen
Eindelijk! De ID.Buzz met zonnepanelen
Eindelijk! De ID.Buzz met zonnepanelen
Eindelijk! De ID.Buzz met zonnepanelen
Eindelijk! De ID.Buzz met zonnepanelen
Eindelijk! De ID.Buzz met zonnepanelen
Eindelijk! De ID.Buzz met zonnepanelen
1 reactie
Geen reacties
Reacties
Plaats een reactie door op onderstaande button te klikken. Wij accepteren geen scheldwoorden of racistische uitingen. Je persoonlijke mening wordt erg gewaardeerd!
Volkswagen

Volkswagen autonieuws

Volkswagen, vaak afgekort als VW, is het belangrijkste automerk van de Volkswagen Group. Volkswagen heeft twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto's ter wereld ooit, namelijk de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf (stand van zaken 2004).
Meer Volkswagen nieuws
Volkswagen Jetta GLI Facelift 2022

Elektrisch VW ID.Buzz in 2025

Super! Echte body prototypes VW ID.Buzz

Testmule VW ID.Buzz onderweg

Volkswagen ID.4 GTX kost 52K

Volkswagen ID.5 spyshots

Volkswagen T7 Multivan En GTE spyshots

De nieuwe Volkswagen Golf RAutoliefhebber.com is in 1999 gestart. Zijn grote liefde voor het bezoeken van autobeurzen en autoevenementen is aanleiding geweest om zelf online autonieuws te presenteren. Vanaf 2003 werken een vaste club vrijwilligers dagelijks aan het laatste autonieuws uit de grote autowereld voor 1.2 miljoen bezoekers per maand!. Ook onderzoeken wij de nieuwste autofeiten om snel online te zetten voor de grote club bezoekers. Content is erg belangrijk en ook de foto's van het autonieuws en andere autorubrieken moeten van topkwaliteit zijn. De vrolijke autogekken achter de website autoliefhebber zijn elke dag met veel plezier bezig met verzamelen, redigeren en content opmaken. Uiteraard met mooie en spannende fotobeelden.

 

Advertorials en gesponsorde blogs

Ook verzorgen wij advertorials/ads en gesponsorde artikelen voor kleine- en grote bedrijven in Europa. Denk aan Ikea, Caramba, Goodyear, Autoscout, Kroon-Oil motorolie. Ben je op zoek naar de vergelijkmachine voor verzekeringen dan is Diks.nl een goede website om de prijs en voorwaarden goed te vergelijken. Wil je tips bij het Online auto verkopen kijk dan op speurders. Meer informatie over de verschillende trekhaken is Rameder een vergelijksite om rustig te bekijken


Auto nieuws

Sinds 1999 komen wij met dagelijks actueel auto nieuws en proberen wij het op een mooie en originele manier te tonen aan de bezoekers. Vanaf 2009 hebben wij ook een rubriek spyshots en daar verzorgen de spyfotografen erg veel en goed werk. Wekelijks komen er via onze redactie e-mails binnen met spyshots die zijn gemaakt door oplettende vakantiegangers, autoliefhebbers en mensen die onderweg zijn. Spyshots en spyvideo's zorgen voor veel reacties en gesprekstof voor ons en onze bezoekers. Leuk!

Contact en adverteren

Wilt u sponsor worden van Autoliefhebber? Adverteren op onze website? Of hebt u andere vragen? Neem dan contact op via info@autoliefhebber.com en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

Autoliefhebber.com | © 1998-2021 Contact: Autoliefhebber.com